En rekke med håndterminaler og tilhørende emballasje
Share on facebook
Share on linkedin

MOBILE DEVICE MANAGEMENT​

MDM (Mobile Device Management) er en programvare som lar IT-administratorer kontrollere, sikre og håndheve retningslinjer på smarttelefoner, nettbrett og andre sluttpunkter. MDM er en kjernekomponent i bedriftsmobilitetsstyring (EMM) som også inkluderer administrasjon av mobile applikasjoner, identitets- og tilgangsstyring, og synkronisering og deling av bedriftsfiler. MDMs intensjon er å optimalisere funksjonaliteten og sikkerheten til mobile enheter i bedriften, samtidig som bedriftsnettverket beskyttes.

Moderne bedriftsmobilitetsprodukter støtter ikke bare smarttelefoner, men også nettbrett, Windows 10 og macOS-datamaskiner samt endel IoT-enheter (Internett-of-Things). Praksisen med å bruke MDM for å kontrollere PC-er er kjent som enhetlig endepunktstyring (UEM). UEM regnes som etterkommer av MDM og har som mål å administrere alle bedriftsenheter med ett enkelt konsoll.

En person som bruker en håndterminal til å skanne en strekkode på en planke og to håndterminaler ved siden av

SOTI MobiControl

SOTI er en velprøvd innovatør og bransjeleder for mobilitet og IoT-styring. Over 17 000 selskaper er avhengig av SOTI for å muliggjøre strategier for mobile enheter, applikasjoner, innhold og endepunkter for tingenes internett.

SOTIs omfattende vertikale erfaring gir enestående innsikt i hvert enkelt selskaps unike forretningsbehov. Sterke forhold til mobilteknologi og IoT-partnere over hele verden gir SOTI avansert kunnskap om nye teknologier og banebrytende forretningsløsninger. SOTIs forpliktelse til innovasjon sikrer at virksomheten er et skritt foran med løsningene du trenger.

SOTI Premium Partner

Lexit er SOTI Premium Partner og kan tilby alle SOTI sine løsninger:

  • SOTI Cloud.
  • SOTI On-Premise.
  • On-Premise løsning (LexCloud).
  • SOTI som en tjeneste (as-a-service).

Sertifisert Android Enterprise Device Reseller

Sammen med Android Enterprise klarerte enheter har en mulighet for å få en enklere utrulling og oppsett av enheter på tvers av produsenter. Det er flere veier til målet for en enkel utrulling:

  • Zero-touch – koble til et nettverk, resten går automatisk.
  • QR-kode – skannes under førstegangs oppsett.
  • NFC – sett en «Master»-enhet inntil en ny enhet, og den blir automatisk innrullert.
  • DPC – sett inn en kode istedenfor e-post på Google-konto.

Service og support

Lexit har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold. Vår service- og supportavdeling består av en serviceinnstilt koordinator og flere dyktige sertifiserte serviceteknikere.

Eie, leie & as-a-service

Vi vil hjelpe våre kunder med å oppnå en mer effektiv drift. Våre løsninger kan kreve investeringer i industriell hardware, merkeutstyr eller annet. Hvis ønskelig, kan vi bidra med finansieringsløsninger både i form av kun leie/leasing, leie kombinert med en SLA/serviceavtale, og også integrerte as-a-service avtaler som kan inkludere software-komponentene i løsningene. Ta kontakt, så hjelper vi deg med vurderingen av den beste løsningen for dine behov.

ANDRE Kundereferanser

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.