Zebra TC55

Mange av dagens arbeidstaker ønsker seg en forretningsenhet som er like liten, tiltalende og lett å bruke som sine egne personlige smarttelefone. Utfordringen er at  dagens smarttelefoner kommer til kort med tanke på bedriftens krav til holdbarhet og funksjoner man behøver.

Med sine rike bedriftsfunksjoner, smarttelefon-funksjonalitet og formfaktor, inneholder TC55 alt. Arbeidere kan fange opp nesten alle typer data - fra strekkoder og signaturer til dokumenter, bilder, videoer og NFC - og på den måten yte bedre på effektivitet og kundeservice. Skjermen trekker vesentlig mindre strøm, men er lysere ute og inne og lett å se selv i sterkt sollys. Den avanserte  berøringsskjermen tilpasser seg miljøet, slik at skjermtrykk med en finger, hanske eller en stylus fungerer optimalt – selv om skjermen er våt.

Med lengst batterilevetid i sin klasse, samt et utskiftbart oppladbart batteri, kan de ansatte regne med massevis av kraft for hvert skift, hele dagen lang. Når det kommer til lyd, leverer TC55 enestående klarhet i begge ender av hver samtale med dual front høyttalere som er fire ganger lydstyrken som den man finner i populære smarttelefoner, pluss to mikrofoner med støyreduserende teknologi.

Tilleggsmuligheter fra Zebra Solutions forvandler Android ™ fra et operativsystem ment for forbrukere  til ett ekte Enterprise-operativsystem, ved å legge til sikkerhet, device management og support for bedriftens datafangstsystem. Med  IP67 kapsling kan du regne med den holdbarhet som kreves for å betjene dine arbeidere i årevis. I tillegg kan TC55 kjøpes med to år service fra start, noe som gir en garantert tre-dagers turnaround tid på reparasjon av eventuelle produktfeil. En service from the start-avtale dekker også normal slitasje.

Med en rekke «ready for use» Android-programmer, kan du få TC55 funksjonell raskt. Støtte for Zebras RhoMobile Suite lar deg lage egne program som kan kjøres på Android-enheter, samt enheter som kjører Ios, Windows Embedded Handheld, Windows Phone 8 og mer, noe som reduserer både tidsbruk og utviklingskostnader. RhoMobile Suite er et kraftig verktøy som gjør det mulig for utviklere å skrive, integrere, drive og administrere applikasjoner som fungerer på tvers av plattformer, fra iOS til Android til Windows Mobile til systemer som ikke engang eksisterer ennå.

Dersom du ønsker å bruke TC55 å fremme merkevaren din, kan du tilpasse enheten med bedriftens farger og logo. TC55 – for din bedrift, også med et personlig preg.

Vil du vite mer om Zebra TC55 og mulighetene den kan gi din bedrift, kan du se på databladet her,  kontakte oss på telefon eller benytte kontaktskjema til høyre på denne siden.