Zebra MC75A

Zebra MC75A med 3.5G har for lengst fortjent sin plass på tronen over verdens kraftigste håndterminaler eller Enterprise Data Assistants (EDA) som Zebra selv kaller den.

Ved å tilby flere funksjoner og mer funksjonalitet  kombinert med en påvist mer robust formfaktor enn noen annen enhet i sin klasse løser MC75A forretningskritiske mobilitetsbehov.

Tilgjengelig i to alternativer - 3.5G WWAN / WLAN og kun WLAN er det muligheter for bedrifter å standardisere på en type enhet og fremdeles få maksimal prosessorkraft, robust design, bruksfleksibilitet, datafangstmuligheter, tilkoblingsmuligheter, sikkerhet og administrasjon - alt i én enhet.

Med ergonomisk design som er lett å bære og lett å bruke tilbyr MC75 den kraftigste prosessorplattformen i EDA-klassen i dag, fra operativsystem til minne, inkludert Microsoft Windows Embedded Handheld, en PXA320 prosessor med 806 MHz for å poengtere hastighet, samt 256MB Ram/1GB Flash med en brukertilgjengelig microSD for å muliggjøre opp til 32 GB ekstra minne.

Som et resultat av disse faktorene, yter MC75 uansett om applikasjonen inneholder høyoppløselig video, dokumenter, bilder eller om man kjører tykk-klient programmer. Med MC75 kan du regne med pålitelig drift innenfor og utenfor bedriften. MC75 møter eller overgår MIL – STD 810G sine krav til belastning, drop-test samt IEC spesifikasjoner for tumble-test og IP norm (IP54)

Vil du vite mer om Zebra MC75A kan du se på databladet her, kontakte oss på telefon, eller benytte kontaktskjema til høyre på denne siden.