Zebra MC65

Gi dine mobile arbeidere de verktøyene de trenger for å få jobben gjort riktig til rett tid, med MC65 fra Zebra.
Dine medarbeidere kan omdefinere produktiviteten med MC65 i hånden - en av de tøffeste og mest fleksible PDAer på markedet. Desktop-lignende programytelse og Zebras mest robuste skanner, kamera og GPS-teknologi pluss et brukertilpasset brukergrensesnitt som gjør datafangst og informasjonstilgang enklere enn noensinne.

Med muligheten til å koble til nesten hvilken som helst system hvor som helst i verden, kan MC65 tjene bedriften hvert minutt av sitt liv. Med en MC65 i hånden kan dine mobile arbeidere holde alle verktøy de trenger for å få jobben gjort riktig – akkurat nå.

En kraftig plattform som kan håndtere forretningskritiske applikasjoner med mulighet til å kople seg opp mot nesten alle mobile nettverk, GSM og CDMA med bredbånds-hastigheter. Innebygget GPS muliggjør karttjenester eller lar din applikasjon bruke GPS-koordinater.

MC65 er en robust og smidig blanding av datamaskin, mobiltelefon, skanner og GPS, som er lett å installere og brukervennlig.

Vil du vite mer om Zebra MC65 kan du se på databladet her, kontakte oss på telefon, eller benytte kontaktskjema til høyre på denne siden.