Zebra MC45

Med ett gunstig prispunkt er MC45 end av de rimeligste måtene å gi din mobile arbeidsstyrke informasjonen de trenger for å forbedre kundeservice og øke medarbeidernes.

Enten det er  teknikere på serviceoppdrag, selgere som foretar ordreopptak eller om man skal foretar ordreplukk, vil de med MC45 ha det de trenger for å få jobben gjort riktig der de er, noe som gir den type tjeneste som fører til fornøyde og lojale kunder.

Operatøren får et slankt, brukervennlig og stildesignet verktøy med klasseledende ergonomi som gir enkel enhåndsbetjening. MC45 er spesialbygd for å være operativ hele dagen, hver dag i feltet, og leverer pålitelig drift på tross av drop, støt, søl, støv, vibrasjon slik man typisk finner inne i en bil, og temperatursjokket som oppstår når arbeidstakere flytter enheten mellom ett kontrollert klima inne i kjøretøy og ut i den norske vinteren.

Tilkobling gjennom 3.5G GSM HSDPA mobilnett og 802.11a/b/g Wi-Fi-tilkoblinger gir enkel tilgang til informasjon, uavhengig av om arbeiderne er ute på veien, på kontoret eller i det offentlig rom. Omfattende datafangstfunksjoner gjør at brukerne enkelt kan samle omtrent alle typer av data ute i felten - raskt og nøyaktig.
Bransjeledende 1D skannermotor med Adaptive Scanning ™ gjør skanneintensive oppgaver lett - operatøren kan skanne strekkoder fra nær avstand til så langt som 4.5 m unna, selv om de er skitne, skadet eller dårlig trykt.

Med avansert GPS, kan dine medarbeidere få tilgang til real-time retninger og lokasjoner som bekrefter tid og sted, selv i utfordrende områder, som for eksempel tett løvverk og inne i bygninger. Stor 3,2» touchskjer gir tydelig visning av selv grafikkintensive brukerapplikasjoner og støtter selvsagt kundesignatur rett inn i din applikasjon.
Batterikapasiteten er den beste i sin klasse, og sørger for at brukerne alltid har rikelig med strøm et helt skift - selv i trådløse og bruksintensive miljøer.

Støtte for Zebras RhoMobile Suite muliggjør utvikling av operativsystemer-uavhengige applikasjoner med svært intuitiv grafikk og grensesnitt samtidig som bedriftskritisk informasjon ivaretas av gode sikkerhetsprotokoller. Fjernstyrt management-software sørger for at IT avdelingen enkelt kan administrere alle dine MC45, uavhengig av hvor de befinner seg.