Vi sees på Scanpack 23.-26. oktober 2018 i Gøteborg

SCANPACK 2018 arrangeres på Svenska Mässan i Göteborg. Her møtes alle leverandører av pakkemaskiner, logistikk- og transportemballasje, robotteknologi og automatiseringsløsninger, industriemballasje, etiketter, merking, emballasjematerialer, emballasjedesign, emballasjekonstruksjon, kontraktpakking, ecopack og mye mer.

Her samles også nye emballeringsinnovasjoner, ny design og ny teknologi som forbedrer hele emballeringsprosessen og gjør den mer kostnadseffektiv. Scanpack gir deg tilgang til førsteklasses emballasjeløsninger som øker avkastningen over hele verdikjeden.

500 utstillere og 17 000 deltakere kan ikke ta feil – Scanpack visar alt hva fremtiden har å tilby, ta steget inn i Nord-Europas mest spennende forpakningsplattform.

Besøk oss på stand A02:28

Du finner Lexit Group på stand A02:28 – vi vil på denne messen vise hvorfor vi er en stor og viktig leverandør av produkter til forpakningsbransjen. Kom og ta en prat med oss og se det siste innen produktmerking, etikettproduksjon og digital etiketthåndtering. Vi viser både produkter og software-løsninger, og gleder oss til å demonstrere det siste store vi har gjort på automatisering av etikettprosessen.

LAST NED GRATIS BILLETT! 
HUSK PROMO CODE: cyemnd

 

Kontaktperson etikett:
Jostein Sæter / jostein.saeter@lexit.no / +47 902 06 948

Kontaktperson industri:
Per Kristian Myklebust / per.kristian.myklebust@lexit.no / +47 908 74 730