Vi gjør det igjen – inviterer til ny Lexit Group-messe 18. januar 2018

For fjerde år på rad arrangerer Lexit Group sin tradisjonsrike messe i Posthallen i Oslo 18. januar 2018. – Her vil nye og eksisterende kunder få en generell innføring i våre løsningsorienterte produkter tilpasset bedriftenes behov på alle våre fagområder, sier messeansvarlig Svein Lauritsen hos Lexit Group.

Med dypdykk på fremtidige produkter og løsninger

– Det vil være en miks av produktnyheter innenfor fagområdene retail, hånd- og truckterminaler, RFID, etiketter og industri. Et viktig aspekt er å belyse fremtidsvisjonene våre produsenter og partnere har til sine produkter og løsninger. Hvordan kan slike systemer effektivisere driften, skape stordriftsfordeler og fremtidige vekstområder, sier Lauritsen, som har stor tro på at konseptet vil bære frukter.

Messen i Posthallen har vært en suksess for kunder og partnere. – I fjor gjennomførte vi en spørreundersøkelse om messekonseptet. Tilbakemeldingene var oppløftende og viser at våre kunder fikk svar på sine spørsmål om bredden av våre produkter og løsninger fra våre medarbeidere med spesialkompetanse innenfor hvert sitt fagområde, sier Lauritsen.

– I tillegg til faglig påfyll gjentar vi suksessen med eksotisk buffet og flytende forfriskninger gjennom hele dagen. Vi håper flere setter av datoen 18. januar fra kl. 1000 til 1600. Her kan vi love en innholdsrik dag med flere produktnyheter og fruktbar dialog med våre medarbeidere og partnere, sier Lauritsen til slutt. 

Kort sagt... fokus pr avdeling

DATAFANGST: Hvordan skape stordriftsfordeler og fremtidige vekstområder? Søkelyset settes på de ferskeste produktnyhetene våre, fremtidsvisjoner og faglig informasjonsutveksling.
SOFTWARE: Salgsordre, kundebestilling, varetelling, varemottak, datafangst og mye mer. Besøk vår software stand for å se hva multiplattform-løsningen LexTalk kan gjøre for din bedrift.
ETIKETTER: Digital etiketthåndtering, digital flexo-presse og en nyutviklet app gir oss et forsprang i bransjen. Vi viser deg gevinsten ved vårt system LexitOne.
INDUSTRI: Trenger du bedre løsninger på merkeprosessene i din bedrift? Våre eksperter hjelper deg.

Meld deg på her!

 

Se artikkelen fra forrige messe 19. januar 2017

 

Mange besøkende på forrige messe

 

Vi gleder oss til ny messe!