Vi deltar på Nordic Delivery Conference 4. mai 2017

4. mai 2017 arrangeres Nordic Delivery Conference på Tivoli Hotel & Congress Center i København. Lexit Group deltar og vil presentere ordreplukk mot skyløsningen med integrasjon av transportmelding mot Consignor.

Nordic Delivery Conference er den årlige konferansen for leveringsbransjen og for mennesker som har levering som en del av den daglige driften. Inspirerende foredragsholdere fra inn- og utsiden av bransjen vil presentere de nyeste trendene innenfor levering, og utfordre måten levering er begrepsfestet i dag. Alt for å motivere bedrifter til å gjøre levering til et konkurransefortrinn. Det forventes mer enn 700 deltakere og 45 utstillere.

 

 

Praktiske opplysninger

Konferansen vil ha åpningtid fra kl 10.00-16.00. Registrering ved ankomst er åpent fra 09:00 til 10:00. Sted: Tivoli Hotel & Congress Center, Arne Magnussons Gade 2, 1577 København V.

Registrer deg gratis

Det er gratis å delta på konferansen. Alle er velkommne. Enten du er kunde eller partner hos Consignor, eller ingen av delene, kan du delta på konferansen. Bare husk å registrer deg som gjest før 4. mai 2017. Husk at det er et begrenset antall plasser.

Program

Programmet er spekket med spennende foredragsholdere, paneldebatter, nye aktører, et stort utstillingsområde, gratis måltider i løpet av dagen og muligheten til å bygge nettverk med mer enn 700 personer innenfor bransjen. Enten du jobber med B2C eller B2B, er konferansen fullpakket med ideer og strategier om hvordan du kan løse dine utfordringer, og samtidig revurdere dine rutiner rundt hvordan du håndterer leveranser i dag. Deltakerne på konferansen vil bli oppdatert på de siste trendene og metoder innenfor levering, noe som kan styrke kundetilfredsheten og bunnlinjen.

Se mer informasjon.

 

 

Meld deg på!