Valdresmeieriet med utstyr fra Lexit Group

I moderne lokaler på Fosheim i Røn produserer familien Wangensten og Valdresmeieriet prisvinnende oster i eget ysteri. De kan smykke seg med tittelen "Årets ost" for osten Fosheim og tittelen ”Årets matspire” i den prestisjetunge matkonkurransen «Det norske måltid», samt gull- og bronsemedaljer i World Cheese Award 2018.

Det hele startet på garden Færden i Valdres hvor familien har foredlet råvarer fra naturen i generasjoner. I 2011 valgte de å føre noen av tradisjonene videre og etablerte Valdresmeieriet. Dette ga gode resultater og så stor vekst at de i senere tid har flyttet inn i Tine meieriers nedlagte lokaler i Røn. Her kan de fortsette å vokse.

Lexit Group er stolt leverandør av utstyr til Wangensten og Valdresmeieriet. Vi leverer alt av printere, vekter, automatiske veiemaskiner, software og nå nylig en blekkstråleskriver.

PRODUKTMERKING: Bildene viser «Best før»-merking av produktnyheten Valdresbeta – en marinert fetaost-type i terninger krydret med ramslauk. Merkingen gjøres av blekkstråleskriveren.