Skreddersydd løsning forenkler arbeidet i bilopphugger-bransjen

Lexit Group Norway AS har sammen med Skedsmo Bilopphogging AS utviklet et forretningssystem som baserer seg på skytjenesten FactoryTalk. – Løsningen er skreddersydd for bilopphugger-bransjen i Norge, mener Key Account Manager Mehdi Rahmati i datafangstavdelingen hos Lexit Group.

Lexit Group startet utviklingen av systemet i begynnelsen av januar. Det ble tatt i bruk av Skedsmo Bilopphogging i midten av mars. Daglig leder Svein Tore Sund har vært primus motor i utviklingen av selskapets skreddersydde skytjeneste.

– Vi har store forventninger til løsningen, som vil effektivisere hverdagen for oss og andre bilopphuggere. Den valgte håndterminalløsningen tar bilder av bildeler, foretar strekkodeskanning og katalogiserer delene for å forenkle kundens nettsøk og bestillinger. I tillegg kan løsningen brukes til lagersøk, påpeker han.

Ser stor nytte av at alle har ett og samme system

Til nå har 4 bilopphuggere tatt i bruk forretningssystemet. I løpet av året er ønsket å knytte ytterligere 10 bilopphuggere i Østlandsområdet til tjenesten, i første omgang. – Jo flere som tar i bruk systemet, jo raskere kan bilopphuggerne få kontroll på vareflyten, sier Sund.

HÅNDTERMINALLØSNING: 1. Tar bilde av bildeler. 2. Bildet tagges mot en strekkode. 3. Lagerføres

 

All utvikling skjer hos Lexit Group på Kløfta

Softwareavdelingen hos Lexit Group Norway har utviklet det skybaserte forretningssystemet etter Skedsmo Bilopphoggings ønsker og behov. – Fra vårt hovedkontor på Kløfta skjer all utvikling, oppgradering, service og vedlikehold, sier Rahmati. – Vi har utviklet en helhetlig løsning, som vi er stolte av og nå ønsker å dele med resten av bilopphugger-bransjen i Norge. Løsningen er under kontinuerlig utvikling og tilpasning.

Lexit Group leverer alt av utstyr fra mobilterminaler, skannere og printere for å effektivisere forretningsdriften.

 

Kontaktpersoner:
Salg og oppfølging / Mehdi Rahmati / telefon 404 20 200
System / Mikael Thorsgaard / telefon 474 52 665