Skandinavisk partneravtale med Mojix

Lexit Group har nå inngått skandinavisk partneravtale med Mojix, som er hardwareprodusent og løsningsutvikler innen områdeovervåkning med RFID, IoT-programvareplattformer og sky- og mobilutviklingstjenester for IoT og «big data».

Mojix er ledere og innovatører innen sensornettverk med fast infrastruktur som samler, lagrer, analyserer og sammenkobler data fra flere kilder, inkludert RFID, GPS og andre enheter. Mojix IoT-plattformen sørger for intelligens og gir stor fleksibilitet. Deres løsninger har svært konfigurerbare applikasjonsrammer og elegante brukergrensesnitt med avansert analyse, noe som muliggjør end-to-end business intelligence og datasynlighet over flere bransjer.

Med Lexit Groups mangeårige erfaring innen praktisk applikasjon av RFID-løsninger ser vi store muligheter for å nyttiggjøre oss av de løsningene Mojix leverer. Vi er allerede i gang med å implementere løsningen i våre egne lagre og produksjonslokaler i Gøteborg og gleder oss til å gjøre nye og spennende prosjekter med våre kunder.