Pidion BM180

Pidion BM180 kan betegnes som både håndterminal eller liten tablet, og en var av de første til å omfavne likheten i maskinvarekrav mellom Android og Windows Phone.

BM180 er en allsidig, robust, mobil datamaskin som kjører Android 4.2 eller Windows Embedded Handheld 8. Uavhengig av om du kaller den håndterminal eller ett lite nettbrett tilbyr Pidion et bredt spekter av alternativer som gjør at den kan brukes i en rekke miljøer, blant annet feltservice, retail, hotell, helsetjenester og mer.
(BM180 kan ikke dual-bootes med, Android eller Windows Embedded Handheld 8, men kan kjøpes ferdig med ett av begge OS alternativene).

MIL-STD-810G , IP67 og 1,2 m dropspekk sikrer at BM180 vil tåle påkjenningene den blir påført i en rekke miljører. . Den store 5 "skjerm viser informasjon tydelig og i detalj, også ute i dagslys. Det store batteriet gir brukerne myuligheten til å bruke enheten hele dagen uten å bytte batteri mens  Wi-Fi, Bluetooth og valgfri HSPA + radioer gi muligheten til å holde kontakt uansett hvor de er.
Håndterminalen kan tilpasses med RAM (1 eller 2 GB), lagring (8 eller 16 GB), skjerm (HD eller Full HD), magnetstripe-kortleser eller contactless kortleser og en rekke andre alternativer

BM180 fungerer som arvtager etter BM170, men har samtidig utviklet så mye at den kan sees på som en helt ny terminal

Vil du vite mer om Pidion BM180 kan se på databladet her, du kontakte oss på telefonbenytte kontaktskjema til høyre på denne siden.