Packaging – ny tverrfaglig avdeling på plass

Lexit Group startet 1. februar opp en ny tverrfaglig avdeling «Packaging», som et tilskudd til de allerede etablerte avdelingene i selskapet. Packaging skal ha et overordnet ansvar for prosjektarbeid i forhold til avdelingene Label og Labeling (Etikett og Etikettering). Packaging skal videreutvikle Lexit Groups produkter og kunnskap innenfor pakking og produktmerking, med stort fokus på miljø og bærekraftige løsninger.

Lexit Group ønsker med denne satsningen å fremstå som en utvidet leverandør, som tar større ansvar for totaliteten, til allerede eksisterende og nye kunder. Packaging ønsker å levere bærekraftige- og priseffektive løsninger der våre kunder ønsker ny type produktmerking.

Annett Malmo trer inn som leder for denne avdelingen og vil ha ansvaret for å lose prosjekter i havn så vel som å delegere ansvar og arbeidsoppgaver slik at Lexit Group finner de mest lønnsomme og riktige løsningene for hver enkelt kunde. Med seg på laget har hun forretningsutvikler Gunnar Herseth og kundekonsulent Ida Lillemo.

 

Bildetekst til saken.
FORVENTNINGSFULLE: Annett Malmo (t.h.) sammen med Ida Lillemo skal få den nye avdelingen til å fungere optimalt fremover.