Ny Coater fra Ravenwood gir oss egen linerless produksjon

Vi i Lexit Group gleder oss stort over å få i hus en Coater Com500F som vil sørge for egen linerless label produksjon. Maskinen vil bli installert i august 2019 og vi er med dette først i Sverige med egen Coater. 

Press release from Ravenwood

Linerless konseptet med Nobac-maskiner og egenproduserte etiketter gir oss en unik stilling i det Skandinaviske markedet. Vi kan nå kan ta ansvaret for hele produktmerkingen – alt fra maskinfunksjonalitet, installasjon, produksjon av etikettene, leveringssikkerhet, igangkjøring og implementering av konseptet samt fremtidig driftssikkerhet hos kunde.

SIGNERT KONTRAKT: Paul Beamish og Eivind Hatlelid er begge fornøyd etter at avtalen er inngått og kontrakten signert.

Ravenwood Linerless Labeling system

Et unikt system som inneholder et stadig voksende utvalg av applikatorer, coatere og coater-teknologi, som er i stand til å merke selv de mest krevende produktene og har fleksibilitet til å tilpasse seg et bredt spekter av formater for å møte de strengeste kravene til produktet og/eller markedet.

Hva er en linerless label?

En linerless label er en etikett uten lim på baksiden. Det påføres limstriper etter trykk, noe som betyr at bakpapir er unødvendig. Det påføres silikonstriper på fremsiden av etiketten slik at etiketten løsner fra rullen under påføring. Gevinsten er flere etiketter pr rull, mindre stopp og en mer effektiv produksjon/pakking hos sluttbruker. Etikett-løsningen er et bærekraftig merke alternativ (uten bakpapir, null restavfall).

Eksempler på linerless labels

England med London i spissen var først ute med linerless-konseptet. Vi har vært i gang en periode i Norge også, men nå ser vi virkelig at bølgen slår innover oss i Skandinavia.

 

Bildetekst til artikkelens hovedbilde:
UTVIDET SAMARBEID: F.v. David Gooding (Commercial Director) og Paul Beamish (Machinery/Linerless Sales and Technical) fra Ravenwood sammen med Lexit Group troppen bestående av Annett Malmo (Packaging ansvarlig), Gunnar Herseth (forretningsutvikler), Eivind Hatlelid (økonomisjef), Marcus Lolk (teknisk sjef) og Michael Paulin (fabrikksjef).

Les mer om Nobac Linerless Label Applicators

"Our work with linerless experts Ravenwood means not only print quality and delivery are reliable – application is seamless too." Les suksess historien.

Se artikkelen publisert i packnet.se