Lexit Group-messe 30. januar 2020 – med økt faglig tyngde

For sjette året på rad inviterer vi til egen fag-messe i Oslo 30. januar 2020. Også i år vil den befinne seg på Aker Brygge i de fine og sentrale lokalene til Felix Konferansesenter.

PÅMELDING nederst i artikkelen!

– Vi har denne gangen videreutviklet konseptet med ulike fag-sessions for å gi gjestene best mulig tilgang på informasjon. Det er ellers gode muligheter for å bruke hele dagen på konferansesenteret hvor vi i tillegg til selve messerommet også disponerer et hyggelig matområde med tapas-buffet og forfriskninger – samt egne møterom som kan benyttes etter behov. I etterkant av forrige messe var dette noe de besøkende dro god nytte av, hvilket gjør at vi gjentar denne oppskriften i år også.

Fjorårets messe er vår beste til nå og vi ønsker å forbedre oss ytterligere i 2020, sier Svein Lauritsen, salgssjef ved Lexit Group Norway.

Svein Lauritsen, salgssjef ved Lexit Group Norway.

Økt faglig tyngde

I år som i fjor vil vi vise frem hele porteføljen vår på messen. Her vil det bugne av allerede godt etablerte løsninger og produkter, så vel som nyhetene vi gleder oss til å vise frem. Utviklingen i markedet går fortere enn noen gang og vi akter å ligge så langt foran som mulig. Derfor vil vi presentere både nytenkende produkter og løsninger innenfor de ulike fagområdene for å understreke vår posisjon som fremover lent totalleverandør.

Nytt av året er det vi kaller fag-sessions. Dette vil være korte fag-presentasjoner underveis i løpet av messedagen hvor flere av våre dyktige medarbeidere – samt eksterne produsenter og samarbeidspartnere – vil presentere ulike produkter/løsninger og informere om bruken av disse. Her vil vi gå mer i dybden på spesifikk bruk og ikke minst vise frem ulike løsninger i større grad enn tidligere. De ulike fag-sessions foregår på eget konferanserom spredt utover hele dagen slik at det ikke vil påvirke de som går rundt og titter i messehallen. Det er tenkt som et tilbud for og samlet kunne gi mer utfyllende informasjon til de besøkende som ønsker det. Samtidig er det en god anledning til å få med seg ekstra påfyll og kanskje oppdage nye spennende løsninger for egen bedrift. Det blir også tid til spørsmål og dialog under hver session.

Åpent hus

I tillegg til det rent faglige gjentar vi bruk av formen "åpent hus" med tilhørende tapas-buffet og leskende forfriskninger utover hele dagen. Som i fjor vil messen være åpen fra 09.00-17.00. Vi håper mange har mulighet til å ta turen innom og ser frem til å dele spennende nyheter og gode faglige diskusjoner med dere alle sammen. Vel møt

Aktuelle sessions

  • Digital merkekontroll fra A-Å  
  • Recipe Explorer – presentasjon av markedets ledende IT-løsning for ingredienshåndtering – nå tilgjengelig i en «Light-versjon»
  • Optimaliser etikett-utskriftene dine med Lexit Cloud Print
  • Honeywell – Mobility Edge
  • SOTI MobiControl
  • Kioskløsninger og XPOS-family
  • Holde styr på eiendeler og tilhørende avtaledokumenter med LexAssetControl
  • Zebra – Ny teknologi og fremtiden

 

Vi gleder oss til å se deg på messen!

 

Meld deg på i dag!

Se omtale hos packnet.se