Lexit Group-messe 2019

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til ny Lexit Group-messe i Oslo 31. januar 2019, denne gangen på Aker Brygge nærmere bestemt Felix Konferansesenter.

– Dette har blitt en viktig tradisjon som både vi og kundene våre setter stor pris på. Eksisterende kunder, så vel som nye interessenter, får et godt innblikk i Lexit Group som samarbeidspartner og ikke minst bredden vi innehar som totalleverandør. På årets messe vil besøkende få en god innføring i hvordan denne bredden gir våre kunder store muligheter for utvikling hvor skreddersydde løsninger, som er enkle i bruk, står i sentrum, sier Svein Lauritsen, salgssjef ved Lexit Group Norway.

Mange avdelinger – én enhet

På messen vil vi tydeliggjøre hvordan Lexit Group fungerer som én enhet. Her vil det florere av nyheter – og allerede etablerte løsninger, innenfor datafangst, retail, etikett, industri, software og service/support. Som tidligere vil vi ha flere hardware-produkter tilgjengelig for test med innlagt software fra egen portefølje, slik at det skal være enkelt å se verdien, og bruksområdene for egen bedrift. I så måte vil denne messen gi et blikk inn i fremtiden og hva den vil kunne bringe med seg.

Variert utvalg produkter og løsninger

Fjorårets messe viste seg å være en stor suksess, noe de besøkende har gitt uttrykk for i etterkant. – Vi fikk gode tilbakemeldinger på at vi viste frem fungerende produkter på messen – ikke bare rekvisitter, men noe som kunne testes med vår integrerte software. Dette viderefører vi til årets messe. Samtidig vil vi også vise frem produkter fra flere ulike leverandører, ikke bare de aller største, for å kunne tilby et variert utvalg løsninger knyttet til spesifikke behov. Tilbakemeldingene gikk også på at det var god oversikt over kommende produkter og løsninger som kundene kan dra nytte av i fremtiden, sier Lauritsen. Nytt av året vil vi også vise frem vår service og support avdeling i større grad. Dette har blitt en stadig viktigere del av vårt virke, og som det er helt nødvendig å integrere i messekonseptet.

Fokusområder for de ulike avdelingene

Datafangst v/Svein Lauritsen

Her vil vi vise nye produkter og løsninger innenfor flere ulike bruksområder. Hovedfokuset vil ligge på nye produkter, blant annet nye PDA`er, printere og truckterminaler. I tillegg vil vi vektlegge nye løsninger så vel som informasjonsutveksling rundt disse.  

POS/retail v/Geir Karlsen

Det er mye spennende som skjer på retail-fronten i forbindelse med messen. Vi vil vise nye PC-kasse modeller fra flere av våre leverandører som lanseres i løpet av 2019, blant annet X-POS fra FEC. I tillegg til nye selvbetjeningskiosker presenterer vi også det siste på kvitteringsskrivere og skannere fra ulike leverandører. Det venter også noen overraskelser.

Software v/Mikael Thorsgaard

På messen vil vi vise frem hele software porteføljen vår, blant annet den nye cloud print løsningen, RFID varetelling, utstyrskontroll og mye mer. Vi kommer også til å presentere flere allerede etablerte samarbeidsprosjekter for å illustrere hvordan løsningene våre fungerer i praksis.

Etikett v/Jostein Sæther 

Vår siste og oppsiktsvekkende forbedring i det digitale etiketthåndteringssystemet gjør oss unike i bransjen. I tillegg til at hele prosessen er gjort mer gjennomsiktig for kunden, har vi nå tatt systemet til nye høyder ved å automatisere deler av etikettflyten. Dette frigjør mye tid og ressurser på alle nivåer og er noe vi gleder oss til å vise frem.

Industri v/Per Kristian Myklebust

Industriavdelingen vil presentere flere kreative løsninger innenfor etiketter, sleeves og banderole på messen. Vi vil også gi et innblikk i hvordan løsningene fungerer i praksis ute i produksjonslinjene.

Service og support v/Trond Are Halldén

Service og support er en stadig viktigere del av vårt virke og er derfor noe vi ser nødvendigheten av å synliggjøre på messen. Her vil vi vise frem brukerpålogging, bruk av programvare, serviceprosessen samt gi et innblikk i hvordan denne avdelingen jobber per dags dato.  

Utvidet åpningstid

Side om side med faglig påfyll viderefører vi konseptet "åpent hus" med tilhørende tapas-buffet og leskende forfriskninger utover dagen. Nytt av året har vi utvidet åpningstiden i begge ender, så messen er nå åpen fra 09.00-17.00. Vi håper mange har mulighet til å ta turen innom og ser frem til å dele både spennende nyheter og innholdsrike diskusjoner med dere!   

 

Meld deg på her

 

Vi sees 31. januar 2019!

Se omtale og mange fine bilder fra Lexit Group-messa 2018.