Lexit Group-messe 2019

Vi gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til ny Lexit Group-messe i Oslo 31. januar 2019, denne gangen på Aker Brygge nærmere bestemt Felix Konferansesenter.

– Dette har blitt en viktig tradisjon som både vi og kundene våre setter stor pris på. Eksisterende kunder, så vel som nye interessenter, får et godt innblikk i Lexit Group som samarbeidspartner og ikke minst bredden vi innehar som totalleverandør. På neste års messe vil besøkende få en god innføring i hvordan denne  bredden gir våre kunder store muligheter for utvikling hvor skreddersydde løsninger, som er enkle i bruk, står i sentrum, sier Svein Lauritsen, salgssjef ved Lexit Group Norway.

Mange avdelinger – én enhet

På messen vil vi tydeliggjøre hvordan Lexit Group fungerer som én enhet. Her vil det florere av nyheter – og allerede etablerte løsninger, innenfor datafangst, retail, etikett, industri, software og service/support. Som sist vil vi ha flere hardware-produkter tilgjengelig for test med innlagt software fra egen portefølje, slik at det skal være enkelt å se verdien, og bruksområdene for egen bedrift. I så måte vil denne messen gi et blikk inn i fremtiden og hva den vil kunne bringe med seg.

Variert utvalg produkter og løsninger

Forrige messe viste seg å være en stor suksess, noe de besøkende har gitt uttrykk for i etterkant. – Vi fikk gode tilbakemeldinger på at vi viste frem fungerende produkter på messen – ikke bare rekvisitter, men noe som kunne testes med vår integrerte software. Dette viderefører vi til 2019-messen. Samtidig vil vi også vise frem produkter fra flere ulike leverandører, ikke bare de aller største, for å kunne tilby et variert utvalg løsninger knyttet til spesifikke behov. Tilbakemeldingene gikk også på at det var god oversikt over kommende produkter og løsninger som kundene kan dra nytte av i fremtiden, sier Lauritsen. Nytt av året vil vi også vise frem vår service og support avdeling i større grad. Dette har blitt en stadig viktigere del av vårt virke, og som det er helt nødvendig å integrere i messekonseptet.

Fokusområder for de ulike avdelingene

Datafangst v/Svein Lauritsen

Her vil vi vise nye produkter og løsninger innenfor flere ulike bruksområder. Hovedfokuset vil ligge på nye produkter, blant annet nye PDA`er, printere og truckterminaler. I tillegg vil vi vektlegge nye løsninger så vel som informasjonsutveksling rundt disse.  

POS/retail v/Geir Karlsen

Det er mye spennende som skjer på retail-fronten i forbindelse med messen. Vi vil vise nye PC-kasse modeller fra flere av våre leverandører som lanseres i løpet av 2019, blant annet X-POS fra FEC. I tillegg til nye selvbetjeningskiosker presenterer vi også det siste på kvitteringsskrivere og skannere fra ulike leverandører. Det venter også noen overraskelser.

Software v/Mikael Thorsgaard

På messen vil vi vise frem hele software porteføljen vår, blant annet den nye cloud print løsningen, RFID varetelling, utstyrskontroll og mye mer. Vi kommer også til å presentere flere allerede etablerte samarbeidsprosjekter for å illustrere hvordan løsningene våre fungerer i praksis.

Etikett v/Jostein Sæther 

Vår siste og oppsiktsvekkende forbedring i det digitale etiketthåndteringssystemet gjør oss unike i bransjen. I tillegg til at hele prosessen er gjort mer gjennomsiktig for kunden, har vi nå tatt systemet til nye høyder ved å automatisere deler av etikettflyten. Dette frigjør mye tid og ressurser på alle nivåer og er noe vi gleder oss til å vise frem.

Industri v/Per Kristian Myklebust

Industriavdelingen vil presentere flere kreative løsninger innenfor etiketter, sleeves og banderole på messen. Vi vil også gi et innblikk i hvordan løsningene fungerer i praksis ute i produksjonslinjene.

Service og support v/Trond Are Halldén

Service og support er en stadig viktigere del av vårt virke og er derfor noe vi ser nødvendigheten av å synliggjøre på messen. Her vil vi vise frem brukerpålogging, bruk av programvare, serviceprosessen samt gi et innblikk i hvordan denne avdelingen jobber per dags dato.  

Utvidet åpningstid

Side om side med faglig påfyll viderefører vi konseptet "åpent hus" med tilhørende tapas-buffet og leskende forfriskninger utover dagen. Nytt av året har vi utvidet åpningstiden i begge ender, så messen er nå åpen fra 09.00-17.00. Vi håper mange har mulighet til å ta turen innom og ser frem til å dele både spennende nyheter og innholdsrike diskusjoner med dere!   

 

Meld deg på her

 

Vi sees 31. januar 2019!

Se omtale og mange fine bilder fra Lexit Group-messa 2018.