Lexit Group først i Skandinavia med digitalisert flexo presse

Lexit Group sluttfører i april utbyggingen av etikettfabrikken i Gøteborg. Med en økning på 3500 kvm dobler vi nå størrelsen på produksjonshallen. I forbindelse med dette, har vi som det første trykkeriet i Skandinavia, investert i en ny og digitalisert flexo presse – Bobst – som idriftsettes i oktober.

– Utvidelsen av fabrikken i Göteborg var nødvendig for å dekke kundenes etikettbehov i det skandinaviske markedet, sier salgssjef Jostein Sæter. Han legger til at den nye trykkpressen, Bobst, er en digitalisering av flexo-produksjonen. Bobst leveres med dobbelt klisjé- og stansesett, som muliggjør automatisk bytte av etikettvarianter. Dette vil effektivisere produksjonen og redusere nedetiden.

Utviklingen av pressen har skjedd i nært samarbeid med ledende selskaper i forpakningsbransjen, som Americk Packaging, Apex International, AVT, Bobst, Dupont, Esko, Flint Group, X-Rite og UPM.

For skandinaviske kunder er Lexit Group en fleksibel leverandør, som skal bidra til kostnadseffektiv produksjon både på små og store etikettvolumer.

Se en liten smakebit i YouTube-videoen nedenfor (klikk på bildet).

 

For mer informasjon kontakt:

Salgssjef Jostein Sæter
Mobil: 902 06 948
Mail: jostein.saeter@lexit.no

 

Se artikkel i PackMarknaden/Packnet.se / Packnews.no / Packnews.se / Pack Sweden