Lexit Group deltar på Mat og emballasje 2017

Industrimessen Mat & Emballasje arrangeres hvert tredje år på Norges Varemesse i Lillestrøm, og 7.-9. februar 2017 er det igjen tid for ny messe, parallelt med SMAK 2017. På Mat & Emballasje blir det vist frem det nyeste av produkter og tjenester fra en samlet næringsmiddel- og emballasjebransje.

Lexit Group stiller med ekspertise på både hardware, software, produktmerking og etikettproduksjon. Vi har mye spennende på gang, og vil presentere det nyeste på alle områder.

Hva kan vi som etikettprodusent gjøre for å redusere matsvinnet?

Lexit Group er en del av prosjektet ”Riktig emballering for redusert matsvinn” med kortnavnet REforReM – et innovasjonsprosjekt som vil pågå ut 2018. Det skal bidra til betydelig matsvinnreduksjon primært hos forbrukere, men også hos matindustrien og i dagligvarehandelen.

– Det forskes mye på holdbarhet, matproduksjon, emballering og etikettløsninger. Vi snakker om hele verdikjeden fra råvarer til maten er ute i butikk og videre hjem til forbrukerne. I denne sammenhengen spiller etiketten en viktig rolle. Lexit Group samarbeider tett med bransjen for å finne frem til de beste etikettløsningene. Målet er ytterligere reduksjon av svinnet, og som etikettprodusent kan vi være med å gjøre en liten forskjell. Men til syvende og sist er det opp til hver enkelt av oss som forbrukere å gjøre den største jobben, uttaler Annett Malmo hos oss.

Se artikkel "Riktig emballering for redusert matsvinn: Norske forbrukere kaster mat for minimum 12 milliarder kroner i året"

Kom og ta en prat med oss på standen B02:10!

Registrer deg som besøkende her.

For mere messeinfo se her.