Intermec CK3X

Med dagens tempo og konkurransesituasjon er det ingen hemmelighet at kunder forventer få de de har bestilt til rett tid. Lexit hjelper sine kunder til å løse dette med å implementere kosteffektive løsninger og teknologi slik at arbeidsflyt og prosesser kan gå så smidig som mulig.

Nye CK3X er et nyttig verktøy for å oppnå suksess i arbeidet med å gjøre møte dine kunders behov. Levert som erstatter for den populære CK3 leveres CK3X med samme pålitelighet og enda mer kraft for å sikre optimal drift.

CK3X leveres med flere valg av imagere (skannere) for både vanlig og long-range skanning kan utføres. Alle skannerene er markedsledende på ytelse, kan lese både 1D og 2D-strekkoder og er spesielt egnet til å lese skadde eller dårlig trykte strekkoder.

Bygget for å kunne falle 1,5 meter uten å ta skade, IP54-rating og utmerket batterikapasitet leveres CK3X for å sikre uavbrutt drift i tøffe miljøer.

Microsoft® Windows Embedded Handheld operativsystem og støtte for de fleste industristandarder som for eksempel HTML5 gjør at CK3X kan brukes med et bredt utvalgt av programvarer og WMS-systemer. Med Intermec Client Pack  sørger for terminalemulering og kan også benyttes for å låse CK3x til bestemte applikasjoner slik at brukerne kun får gjort de de skal

CK3X er kompatibel med batterier, ladere, pistolgrep og holdere levert til CK3 slik at din bedrift kan kjører eldre enheter parallelt i en suksessiv utrulling av nytt utstyr.