Honeywell Thor VM3

Produsert for bruk i industrielle miljøer er Honeywell Thor WM3 en av markedets beste truck- og snileterminaler.

Avbrytelser og forsinkelser i logistikk-kjeden er kostbare og de som er forberedt på endringer og i stand til å møte utfordringer har en klar konkurransefordel. Honeywell Thor VM3 tilbyr en rekke funksjoner og løsninger laget for å minimere nedetid og sikre din bedrifts investering.  Med Smart Dock-funksjonen vil tid og energi brukt på support og vedlikehold gå smidigere samtidig som brukerne enkelt er i stand til å flytte enheter mellom trucker og sniler etter behov.

Videre vil både tid og penger spares ved at det utskiftbare touchpanelet kan byttes uten at enheten trenger å sendes inn til verksted.

Honeywell Thor VM3 er kompatibel med flere Windows-baserte operativsystem og sørger for at din bedrift er i stand til å integrere nye funksjoner og sikkerhetsoppdateringer etter hvert som dere vokser. For bedrifter som kjører Windows CE tilbyr Honeywell WM3 enkel implementering og utrulling i eksisterende system samtidig som oppgraderinger tillates i fremtiden.  Med opptil 4GB RAM-minne og 64GB Solid State Disk kan VM3 også kjøre ressurskrevende programmer og applikasjoner.

Uavhengig av om Honeywell WM3 skal brukes innendørs, utendørs, på et lager, i et produksjonslokale eller i intermodal-kapasitet kan Honeywell Thor VM3 konfigureres for at effektiviteten skal økes. Honeywell Thor VM3 leveres med enten kapasitiv eller resistiv berøringsskjerm og funksjoner som defroster for bruk i frysemiljøer eller en sterkere utendørs-skjerm er tilgjengelig. WWAN-radio (4G) leveres som tilvalg og gir brukere tilgang på systemer og sanntidsinformasjon selv om WLAN-dekning ikke finnes.  For å øke sikkerheten finnes også muligheten for at skjermen går i sort når trucken eller snilen settes i bevegelse.
 

 

Smart dock Utskiftbart frontpanel Strømstyring Fleksibilitet
Forenkler montering og demontering for å spare tid ved bytte av kjøretøy eller vedlikehold Reduserer vedlikeholds-kostnad ved at kunder selv kan bytte den delen som er mest utsatt for slitasje Honeywell Thor VM3 kan enkelt kobles til tenningen på truck eller kjøretøy og på den
måten redusere vedlikeholds-kost og forsinkelser knyttet til
tomme batterier
Kan brukes i flere miljøer, fra fryselagre og kjøl til utendørslagre og tørrlagre