Honeywell PM43 og PM43C

Honeywell PM43 og PM43C er PM43/PM43c  er gode og pålitelige industriprintere som passer godt i både lager- og produksjonsmiljøer.

PM43 og PM43C  er klare for bruk med flere operativsystemer installert fra fabrikk, stort fargedisplay for oppsett og brukerinterface og støtter tilkobling via RS232, USB, Wifi/Wlan og kablet nettverk.

Honeywell har over 40 års erfaring med å levere etikettprintere og PM43 og M43C er laget for å vare. Printrenes chassi er i metall og alle bevegelige deler innvendig er laget for å tåle vedvarende bruk selv i miljøer hvor støv kan være ett problem.

Alle etikettskrivere fra Honeywell kan levers med Lexit Groups egne programvarer som Lexdesign, LexOnline, LexFactory og støtter gjeldende merkeforskrifter og Matilsynets nye matinformasjonsforskrift.

PM43 erstatter Honeywell PM4i og PM43C erstatter Honeywell PF4i.

Å bytte fra PM4i eller PF4i til PM43 og PM43C er i de fleste tilfeller en sømløs overgang og skal skje uten store problemer. Vi anbefaler alikevel at du tar kontakt med oss slik at vi sammen kan velge riktig konfigurasjon av PM43 eller PM43C for din bedrift.