Honeywell Dolphin CT50

Med formfaktor som en mobiltelefon og fordelene til fra en tradisjonell håndterminal viser Honeywells nye Dolphin CT50 vei mot fremtiden. 

Med en formfaktor ikke ulik dagens smarttelefoner passer CT50 inn i miljøer hvor design er like viktig som brukervennlighet, samtidig som støtte for både Windows og Android sørger for at fremtidige endringer i systemer og programmer din bedrift benytter er mulige på tvers av operativsystem.

Den store forskjellen på en smarttelefon og CT50 er at CT50 leveres med en innebygget 2D-skanner og batteri som varer hele arbeidsdagen*. Stor 4.7’’ skjerm og 4G sørger også for at den kan brukes like godt inne som ute. IP67 innkapsling sørger for beskyttelse mot elementene samtidig som CT50 skal tåle gjentatte fall fra 1,5 meter.

Kombinert med en rekke fleksible tilbehørsalternativer og fornuftig prisede serviceavtaler gir Honeywell Dolphin CT50 din et forutsigbart enhetshold og lavere totalkostnad sammenlignet med mer forbrukerorienterte alternativer. 

Kraftig og allsidig plattform

Industriledende Qualcomm Snapdragon 801 prosessor med 2,226 GHz quad-core prosessor muliggjør mer robust applikasjonsytelse, høyere hastigheter og batteriytelse.

Slank men robust formfaktor

Pent design, men likevel bygget for røffe bruksmiljøer med IP67-kapsling og evne til å tåle gjentatte fall fra 1,5 meter til betong.

Innebygget skanner

Med siste-generasjons skanner fra Honeywell leses både linjærer og 2-dimmensjonale strekkoder. Pistolgrep er tilgjengelig som tilbehør for å redusere slitasjeskader hos brukere. 

Android og Windows!

Støtte for både Android og Windows gjør at din bedrift kan investere i enheten nå og senere oppgradere til alternativt operativsystem om deres behov endres.

Service og handlingsavtale

Med serviceavtale fra Honeywell og handlingsavtale fra Lexit sikres din bedrift problemfritt enhetshold langt utover hva som kan forventes av forbrukerorienterte alternativer.