Honeywell CN51

Når din virksomhet er avhengig at dine medarbeidere er kvikke, godt informert, og i stand til å jobbe effektivt gjelder det at de har fleksible verktøy i hendene.

Honeywell CN51 er en videreutvikling av Honeywells suverene CN50 og tilbyr enestående allsidighet, og muligheten til å velge mellom Windows ® eller Android ™ -operativsystemer på en enkelt enhet kombinert med en kraftig 1,5 GHz dual core prosessor design 1GB RAM og 16 GB flashminne.

CN51s store multitouch-skjerm er designet for en meget god brukeropplevelse og gir rikelig rom å vise mer informasjon for større produktivitet. Den er også utstyrt med smart batteriteknologi slik at batterilevetiden kan vare gjennom et fullt skift og mer til uten avbrudd for å erstatte eller lade batteriet.

CN51 leveres med en kraftig imager som gir rask skanning av strekkoder, selv ved skanning i miljøer med lite lys. I tillegg er har imageren en av markedets beste bevegelsestoleranser. Slik elimineres kostbare forsinkelser og bruke frustrasjon under skanneintensiv bruk. CN51 leveres også med 5 megapixler stort fargekamera. Mobile Document Imaging ( MDI ) og Remote Deposit Capture ( RDC ) gir en rask og pålitelig måte å konvertere fullstørrelse papirdokumenter til elektroniske filer mens man er ute på veien.

I Norge jobber vi gjerne over store geografisk områder og god nettverksdekning er ett viktig element. En spredt arbeidsstyrke trenger tilpasningsdyktig nettverksdekning CN51  benytter både CDMA og UMTS- nettverket slik at optimal dekning er sikret.

Bransjeledende programvare og løsninger som Intermecs CloneNGo gjør det enkelt å gjenskape en masterkonfigurasjon som kan distribueres til andre enheter for å minimere staging og oppsett.

Med Honeywell Smartsystems ™ Management Console kan man også overvåke sentrale systemer, inkludert skanning, kommunikasjon og enhetens helse for å forhindre problemer før de påvirker driften.

Honeywells Medallion Complete serviceavtaler og support fra Lexit Group bidrar til å redusere uforutsette operasjonelle konsekvenser ved uforutsette feil på enheten eller utilsiktet brekkasje. Slik minimeres nedetid, håndterminalholdet er forutsigbart og sikrer at din bedrifts investering er godt beskyttet.

Vil du vite mer om Honeywell CN51 kan se på databladet her, du kontakte oss på telefonbenytte kontaktskjema til høyre på denne siden.