Honeywell CK70 og CK71

Å balansere kostnadskontroll med kundetilfredshet krever erfaring og tilpasningsdyktighet når du ser på din egen supply chain. For å levere ikke bare på, men over dine kunders forventinger kreves det gode systemer og utstyr som gjør din bedrift i stand til å snu seg rundt raskt og at hjulene i leveranseapparatet ruller så raskt de kan hver eneste dag.

Å finne robust utstyr til en slik hverdag har ofte gått på bekostning av enten brukertilfredshet hos de ansatte eller i kravene fra IT- og driftsavdelinger og har ført til kompromisser hvor det utstyret man velger ikke gjør noen av de involverte mer enn middels fornøyd.

Med Honeywell CK70 og CK71 kan slike kompromisser være en saga blott.

Levert med en mindre formfaktor og lavere vekt enn det som har vært tilgjengelig på markedet tidligere men fremdeles robust nok til å tåle bruk i de tøffeste miljøer har Honeywell CK70 og CK71 raskt blitt ett av Lexit Groups mest solgte produkter.

Med dual-band 802.11n Wlan leverer CK70 og CK71 raske responstider i nettverk hvor tradisjonelle 802.11a/b/g-produkter kan oppleve utfordringer. Rask TI OMAP23 1GHz-prosessor sørger for datakraft i massevis samtidig som den sparer strøm. Kombinert med meget gode batterier varer batteriene mer enn ett vanlig arbeidsskift. Ett utvalg skannere er tilgjengelig og gjør at CK70 og CK71 kan brukes til å skanne både 1D og 2D-strekkoder fra avstander på under 15 cm til over 15 meter. Honeywell CK70 og CK71 leveres med IP67-rating og tåler fall fra 2,4 meters høyde, selv i 20 minusgrader.

CK70 og CK71 er en del av Honeywells 70-serie og leveres med en rekke alternative tastaturlayouter, har en rekke tilbehør som for eksempel pistolgrep, flere holdere til truck og sniler, kommer ferdig lastet med Honeywell ScanNGo-klient som sørger for raskt oppsett og utrulling av nye terminaler, mulighet for device-management gjennom Honeywell Smart Systems og er selvsagt kompatibelt med Honeywell Flex Dock.

Honeywell Flex dock består er en felles plattform for lading av nyere håndterminaler og batterier fra Intermec. Med flexdock kan du kombinere forskjellige modeller på samme dual eller quad-dock ved å bytte ut kontaktpunktet mot laderen. Slik slipper du å investere i forskjellige ladere om du benytter flere av Honeywells modeller i din bedrift og kostnadene holdes nede.