Honeywell CK3R

Med dagens tempo og konkurransesituasjon er det ingen hemmelighet at kunder forventer få de de har bestilt til rett tid. Lexit Group hjelper sine kunder til å løse dette med å implementere kosteffektive løsninger og teknologi slik at arbeidsflyt og prosesser kan gå så smidig som mulig.

Nye CK3R er et kostnadseffektiv verktøy for å oppnå suksess i arbeidet med å gjøre levere kundeordre fra lager uten feil og i tide hver dag. Levert som erstatter for den populære CK3 og et enklere alternativ til CK3X leveres CK3R med samme pålitelighet og god batterikapasitet for å levere i ett hektisk miljø.

CK3R leveres med 2D imager slik at du kan skanne både 1D og 2D-strekkoder uavhengig av hvilken retning de er trykt. Skanneren er også spesielt egnet til å lese skadde eller dårlig trykte strekkoder.

Videre leveres CK3R med 802.11 b/g/n-wlan, Bluetooth og mulighet for RFID-modul.

Bygget for å kunne falle 1,2 meter uten å ta skade, IP54-rating og utmerket batterikapasitet leveres CK3R for å sikre uavbrutt drift i tøffe miljøer.

Microsoft® Windows Embedded Handheld operativsystem og støtte for de fleste industristandarder som for eksempel HTML5 gjør at CK3R kan brukes med et bredt utvalgt av programvarer og WMS-systemer. Med Honeywell Client Pack  sørger for terminalemulering og kan også benyttes for å låse CK3x til bestemte applikasjoner slik at brukerne kun får gjort de de skal.

CK3R er kompatibel med batterier, ladere, pistolgrep og holdere levert til CK3 slik at din bedrift kan kjører eldre enheter parallelt i en suksessiv utrulling av nytt utstyr.