Hitachi UX blekkstråleskriver

Hitachi blekkstråleskriveren er en 4-raders modell og har funksjoner for utskrift av automatisk oppdaterende dato, løpenummerfelt, tekster og logoer. Dette er en meget driftsikker, kompakt og brukervennlig blekkstråleskriver, som krever liten plass og vedlikehold. Laget spesielt til næringsmiddelindustrien med tanke på motstanddyktighet mot støv og fuktighet. IP65.

Endring og skaping av nye formater gjøres enkelt ved hjelp av den 10,2“ store touch-skjermen. Maskinen har også en innebygd brukerveiledning som vises i skjermen. Dette gjør det meget enkelt for operatørene å bruke blekkstråleskriveren. Menyspråk og brukerveiledningen finnes også på norsk.

Skriveren har et nytt, egenutviklet blekksystem for retur av blekk, som gir et meget lavt blekk og solventforbruk. Den nøyaktige viskositetkontrollen av blekket gir en stabil droppform og optimal utskriftskvalitet.

Maskinen har en innebygd Software som starter opp en gang pr. døgn (når maskinen evt. ikke brukes). Dette gjør at blekket ikke størkner i ventiler, slanger, dyse ol.

Maskinen kan kobles opp mot eksternt utstyr, eller leveres med signalhorn, for sikkerhet ved for eksempel tomt for blekk. Maskinen er utstyrt med nettverk og oppkobling mot overordnet merkesystem er mulig.

Last ned pdf av produktblad.

 

 

Kontaktperson i Lexit Group:

Thomas Karlsen
telefon +47 474 63 582
e-post: thomas.karlsen@lexit.no