EF400 – en robust håndterminal fra Bluebird

Bluebird Inc har nå lansert enda en ny håndterminal - Pidion EF400. Denne dekker alle behov og er et klart valg innen butikkdrift.

EF400 er lillebroren til den prisvinnende håndterminalen EF500. Håndterminalen er svært rask, har høy funksjonalitet og tåler tøffe arbeidsforhold. EF400 veier kun 200 gram med standard batteripakke på 3000mAh og har en kraftig strømbesparende prosessor.

EF400 leveres med Multi OS, som inkluderer Windows Embedded 8.1, Handheld Windows 10 IOT Mobile Enterprise eller Android 5.1 (Lollipop). Håndterminalen har innebygd skanner med rask dataprosessering. Den har også et 13.0 megapixel kamera med autofokus. Den kan også bestykkes med pistolgrep, med eller uten UHF RFID leser.

EF400 har 4” berøringsskjerm med Corning® Gorilla® Glass 3 med fingertouch, industrihansker og stylus, også på våt skjerm. Skjermen kan leses i sollys og takler tøffe værforhold uten problemer. Med sin TankSmith™ teknologi garanterer Bluebird for topp ytelse under ekstreme forhold. EF400 har topp mobildekning og LTE nettverks- og prosessytelse med WLAN 802.11 a/b/g/n med BT 4.0 LE.

Lexit Group er Bluebirds partner i Norden og har lang erfaring og god kompetanse på mange av deres produkter. Lexit Group har et eget autorisert verksted på Kløfta, som utfører reparasjoner av Pidion-terminaler for det skandinaviske markedet. 

Bluebird er en av fem globale strategiske partnere til Microsoft, og var tidlig ute med lansering av sine Windows-terminaler.

 

For mer informasjon kontakt:

Lexit Group Norway AS­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
v/Helge Stenstvedt­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
mobil: +47 99 26 82 73
e-mail: helge.stenstvedt@lexit.no

 

TEKST: Trond Schieldrop / FOTO: Bluebird/Pidion