Delford – vår bestselger

Delford-maskinene byr på hurtighet, sikkerhet og utbyggingsmuligheter som gjør dem til et naturlig valg for større matprodusenter.

15 år på toppen

I løpet av de 15 årene Lexit Group har hatt Delford-maskinene i sitt sortiment, har ingen år vært bedre enn 2015. Til Norfersk på Hærland alene har Lexit Group levert 5 komplette linjer med bl.a. 3 gulvvekter og 3 manuelle pakkestasjoner. Disse er basert på Delford 9120 integrert med Scala kontrollsystem. Lexit-leveransen inkluderer produkter og systemer for veiing, pakking og etikettering av produkter, samt 5 anlegg for etikettering av bakker. Delford 9120 har doble printere for påsetting av etiketter på topp og i bunnen, oblatmerking og integrerte metalldetektorer.

Moderne maskiner fra Englands eldste by

Produsenten og utvikleren bak Delford veiemaskiner er Marel i Colchester, Englands eldste by. Bedriften er representert så å si over hele verden, og har et bredt erfaringsgrunnlag for å forbedre eksisterende og utvikle nye maskiner og linjer. Lexit Group har fullt salgs- og serviceansvar i Norge. Delford-maskinene leveres med dedikert programvare og rustfrie skjermer for bruk i røft industrimiljø.