Aktuelt

Avtalen gjelder levering av GSM-R håndsett til kommunikasjon på jernbanenettet – både mellom ansatte på hvert tog og mellom ulike tog.

Lexit Group er i sterk vekst og vi søker etter web-utviklere som kan være med å videreutvikle vår programvareportefølje. Du vil inngå i vårt utviklings-team på Kløfta og skal lage løsninger til bedriftsmarkedet.

For sjette året på rad inviterer vi til egen fag-messe i Oslo 30. januar 2020. Også i år vil den befinne seg på Aker Brygge i de fine og sentrale lokalene til Felix Konferansesenter. – Vi har denne gangen videreutviklet konseptet med flere fag-sessions for å gi gjestene best mulig tilgang på informasjon. 

On the 2th and 3th of October the well-established packaging event Empack will enter Kistamässan, Stockholm. A show that looks to future of packaging technology with suppliers showcasing their most advanced capabilities and newest innovations. Discover innovative ways to upgrade your packaging machinery, and improve the capacity, reliability and efficiency of your product line.

Vi gleder oss stort over å få i hus en Coater som vil sørge for egen linerless label (sleeves) produksjon i vårt trykkeri utenfor Gøteborg. Maskinen installeres og prøvekjøres i disse dager. Denne begivenheten har vi lyst til å dele med kundene våre, og inviterer derfor til "Åpent hus" med omvisning og demonstrasjon av linerless (sleeves) produksjonen vår.

 

Sider