Aktuelt

For sjette året på rad inviterer vi til egen fag-messe i Oslo 30. januar 2020. Også i år vil den befinne seg på Aker Brygge i de fine og sentrale lokalene til Felix Konferansesenter. – Vi har denne gangen videreutviklet konseptet med flere fag-sessions for å gi gjestene best mulig tilgang på informasjon. 

On the 2th and 3th of October the well-established packaging event Empack will enter Kistamässan, Stockholm. A show that looks to future of packaging technology with suppliers showcasing their most advanced capabilities and newest innovations. Discover innovative ways to upgrade your packaging machinery, and improve the capacity, reliability and efficiency of your product line.

Vi gleder oss stort over å få i hus en Coater som vil sørge for egen linerless label (sleeves) produksjon i vårt trykkeri utenfor Gøteborg. Maskinen installeres og prøvekjøres i disse dager. Denne begivenheten har vi lyst til å dele med kundene våre, og inviterer derfor til "Åpent hus" med omvisning og demonstrasjon av linerless (sleeves) produksjonen vår.

 

Lexit Group er i sterk vekst og vi søker etter deg som kan være med å videreutvikle vår softwareavdeling på Kløfta. Du vil inngå i vår hardtarbeidende software avdeling og skal selge våre egenutviklede programvareløsninger til bedriftsmarkedet. Du liker å være på farten ute hos kunder, der du ser løsninger i stedet for problemer. Du er fremover lent og har god evne til å sette deg inn i kundens arbeidsprosesser.

Sider