Tenk enkel, kostnadseffektiv og miljøvennlig produktmerking med MI 9330

Merking er ofte en avgjørende del av virksomheten, hvor forstyrrelser kan føre til nedetid i hele produksjonslinjen. Ved å oppgradere maskinparken med en moderne og bærekraftig blekkstråleskriver reduserer du risikoen for uønskede – og unødvendige – kostnader, og sparer samtidig både miljøet og operatørene i bedriften din.

Blekkstråleskriveren Markem-Imaje 9330 er ekstremt enkel å bruke og gir lav TCO. Du kan også enkelt og raskt (6 minutter) bytte servicemoduler selv dersom du ønsker det – noe som reduserer behovet for forbruksvarer og kan planlegges tidsmessig når det passer i produksjonen. 

Oppgrader til 9330 og få en pålitelig, robust og brukervennlig blekkstråleskriver som gir høykvalitets produktmerking. En allsidig blekkskriver som vokser med bedriften din.

KAMPANJETILBUD en begrenset periode – benytt anledningen nå! Kontakt oss for din rabatterte pris i dag.

Vi har lang erfaring og høy ekspertise på produktmerking og vil gjerne fortelle deg mer om fordelene, og hvordan våre merkeløsninger kan effektivisere din produksjon.