Vi sees på HOLDBAR 14.–16. februar 2023

HOLDBAR 2023 er møteplassen for produksjon, emballering og håndtering av produkter og emballasje. Her får du en unik mulighet til å møte nøkkelpersoner i alle bransjer og segmenter innen mat- og emballasje – og det er god grunn til å glede seg. Nyheter innen fremtidige og bærekraftige løsninger vil være i fokus. HOLDBAR 2023 blir større enn noen gang tidligere og med temaene «produksjon i fokus», «emballasje og bærekraft» og «håndtering av avfall» vil dette bli en messe med mangfold og innovative løsninger – og Lexit er tilstede med et bredt sortiment og et brennende engasjement innenfor alle de aktuelle temaene .

Store solide produktnyheter

Etter den store veksten i år og med Markem-Imaje med på laget gleder vi oss til å presentere et bredt utvalg smarte etikettløsninger og automatisert merkeutstyr! De store solide nyhetene på maskinfronten skal med, og vi viser siste modell av Delford, ELS, og Nobac i tillegg til kartongpakking med Jasa Sleever Solution. Produktene fra Markem-Imaje vil være blekkstråleskriver, voksskriver, folieskriver, etikett-applikator og pallemerker m.m.

Etikettutstilling

Kom innom standen og se den store etikettutstillingen samt få en gjennomgang av ulike materialer og løsninger som kan effektivisere etiketteringen i bedriften din og samtidig øke produktenes synlighet i butikkhyllene.