Vi søker serviceteknikere til våre kontorer i Trondheim og på Kløfta

Vi søker Serviceteknikere til vår forretningsenhet for industriell koding og merking, på Kløfta og i Trondheim. Er du vår nye kollega?

Lexit Group, etablert i 1993, er et nordisk konsern som opererer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi leverer integrerte løsninger, utstyr og produkter innen to forretningsområder: Datafangst & digitalisering og Industriell koding & merking.

Våre kunder inkluderer sentrale aktører innen bl.a. næringsmiddelindustrien, transport, logistikk og distribusjon, proffbutikker og retail og offentlig sektor. Våre løsninger er typisk en kombinasjon av programvare, merking, maskinvare og service tilpasset bransjen og bruksområdet.

Vårt hovedkontor ligger på Kløfta, og våre serviceteknikere opererer fra flere forskjellige steder som Kløfta, Trondheim og Bergen. Vi søker nå etter flere medarbeidere med base i Trondheim og på Kløfta.

I rollen som servicetekniker utfører du installasjon, service og support hos våre kunder innenfor næringsmiddel-industrien der vi leverer industrielle merkesystemer som etikettskrivere, laserskrivere, blekkskrivere og applikatorer med mer. Dine oppgaver er varierte med stor frihet til å planlegge arbeidsdagen selv. Stillingen omfatter alt fra installasjon og oppstart av nytt utstyr, service og vedlikehold av eksisterende utstyr, både planlagte og akutte, samt support. Du er ansvarlig for nøyaktig dokumentasjon og kontinuerlig oppdatering om kunden som håndteres i vårt saksbehandlingssystem.

Vi søker deg med en genuin teknisk interesse. Du har erfaring med teknisk service innen industrien med fokus på maskiner og elektronikk og trives med å samarbeide nært med kunde, leverandør og kolleger. Du er trygg på å jobbe selvstendig og tar stort ansvar for dine kunder og oppdrag med alt fra kommunikasjon, planlegging, administrasjon og oppfølging. Du kan forklare teknikk på en enkel måte på alle nivåer.

Stillingen krever kontinuerlig reising i nærliggende områder.

Andre krav for stillingen

  • Utdanning innen automasjon/elektro/elektronikk eller tilsvarende erfaring innen disse områdene
  • Gode datakunnskaper
  • Profesjonell norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
  • Førerkort klasse B

Søknadsfrist

Søknadsfrist: Snarest
Vi behandler søknader fortløpende.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med Thomas Karlsen (serviceingeniør) om du har spørsmål angående stillingen, telefon +47 474 63 582 eller e-post thomas.karlsen@lexit.no.