Vår største stand hittil på Scanpack skal bugne av nyheter

Årets messe arrangeres 4.–7. oktober i Gøteborg og markedsføres som «The Packaging Event for a New Era». Her kan du få med deg aktuelle trender og følge bransjens utvikling fremover. Du vil få tilgang på nye emballasjeløsninger som maksimerer avkastningen i hele verdikjeden. Messen er også en viktig møteplass for å bygge nettverk med aktører i emballasjeverdenen.

Fokusområdene på messen er digitalisering og ny teknologi, bærekraft og sirkulær økonomi, samt nye materialer og smart emballasje.

På bakgrunn av den store veksten i Lexit dette året gleder vi oss til å fylle vår største stand hittil på Scanpack – 150m2 skal bugne av spennende nyheter og det fremste vi har av smarte etikettløsninger og automatisert produktmerking – og vi skal synes! De store solide nyhetene på maskinfronten skal med, og vi viser siste modell av Delford, ELS, og Nobac i tillegg til kartongpakking med Jasa Sleever Solution. I tillegg har vi nå med oss Markem-Imaje på laget, og vil presentere spennende kvalitetsprodukter som blekkstråleskriver, voksskriver, folieskriver, etikett-applikator og pallemerker m.m.

Kom innom standen og se den store etikettutstillingen samt få en gjennomgang av ulike materialer og løsninger som kan effektivisere etiketteringen i bedriften din og samtidig øke produktenes synlighet i butikkhyllene.

Kode som gir deg gratis billett

Ved bestilling av billett på Scanpacks nettside (sort knapp nedenfor) taster du inn følgende "bjudkod" (steg 3 i skjemaet) for å få gratis billett: bpduhw-22014

Besøk oss på stand A01:22