folk på lager og i butikk

FactoryTalk med RFID gir deg automatisering på lageret

På tide å kraftig forbedre nøyaktigheten på lagerbeholdningen, spare enormt med tid og øke effektiviteten på lageret? Har du FactoryTalk fra Lexit og er nysgjerrig på mulighetene med RFID? Vi har nå laget en integrasjon mellom LexRFID og FactoryTalk, som gjør det enkelt for alle FactoryTalk-kunder å komme i gang med RFID.

Kan du alltid stole på lagerbeholdningen?

Alle som har lager, kjenner utfordringen med å få registrert alle lagerbevegelser riktig. Manuelle inntastinger blir gjort i en situasjon hvor tiden er knapp og kunden utålmodig. Avvik fører med seg svinn, tapt salg og usikkerhet blant medarbeidere og kunder.

Automatisk registrering av lagerbevegelser

Med FactoryTalk og LexRFID hører dette fortiden til. Med RFID-merkede varer, kartonger og paller registreres varer automatisk av RFID-lesere.

Skanningen gjøres med ett tastetrykk med en håndholdt leser (skanner), eller fortløpende og automatisk av fastmonterte antenner. Leseren registrerer automatisk RFID-etikettene som du har i reolen, hyllen eller på lokasjonen – og oppdaterer lagerbeholdningen i FactoryTalk.

Store gevinster å hente med RFID

Ved god implementering og bruk av RFID oppnår du følgende gevinster:

 • Enorm besparelse av tid ved varetelling
  – Ifølge GS1 kan varetellingen gå over 100 ganger raskere – det utgjør mange arbeidstimer i løpet av et år
 • Mer presis lagerbeholdning
  – Ifølge GS1, gikk en retailer fra 63 % til 95 % nøyaktighet i varebeholdningen
  – Dette medfører mersalg, riktigere påfyll og færre salg gjort uten varen på lager
 • Øker produktiviteten for dine ansatte
  – De ansatte kan stole på lagerbeholdningen, gjennomføre regelmessige og lynraske varetellinger og spare masse tid
Hva er FactoryTalk?
FactoryTalk er lagersystemet fra Lexit. Vi utvikler løsningen in-house, og har mer enn 25 års erfaring innen datafangst og digitalisering av lager.
Hva er LexRFID?
LexRFID er en egenutviklet programvare som gjør det enkelt å konfigurere, sette opp og gjøre datafangst med ulike RFID-lesere og antenner. Programmet gjør det mulig å registrere data og gjøre datafangst der det tidligere måtte gjøres manuelle operasjoner. LexRFID kan integreres med de fleste systemer, så hvis din bedrift ikke har FactoryTalk kan løsningen fortsatt være aktuell for dere.

Vi hjelper deg i gang!

Lexit er ledende på løsninger, så uansett om lageret ditt er ett enkelt skap, eller flere lagerhaller fordelt på flere lokasjoner, så kan vi hjelpe Lexit er ledende på løsninger, så uansett om lageret ditt er ett enkelt skap, eller flere lagerhaller fordelt på flere lokasjoner – vi kan hjelpe deg med det du trenger. Vi støtter både små og mellomstore bedrifter, og er stolt partner til flere av Skandinavias største og ledende konsern innen næringsmiddel, industri og lager/logistikk.

Stolt partner og leverandør av ledende RFID-løsninger fra globale partnere! Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen, med tanke på omfang og behov!