to industriarbeidere foran pc-skjerm og nettbrett

Oversikt og kontroll over mobile enheter med SOTI

Oversikt og kontroll over mobile enheter i bedriften er viktigere enn noen gang. Riktig bruk, sikkerhet og rask distribusjon avgjør hvor effektiv din bedrift kan være ved bruk av mobile enheter. SOTI MobiControl gjør dette enkelt, med sin løsning for Mobil Device Management (MDM).

Hva er Mobile Device Management?

SOTI MobiControl er MDM. MDM lar IT-administratorer kontrollere, sikre og håndheve retningslinjer og regler på bedriftens smarttelefoner, nettbrett og andre sluttpunkter.

MobiControl fra SOTI optimaliserer funksjonaliteten og sikkerheten til mobile enheter i bedriften, samtidig som bedriftsnettverket beskyttes.

Helt enkelt: MobiControl gjør det enkelt for deg å administrere din bedrifts mobile enheter, være seg rugged (robuste håndterminaler), smarttelefoner, tablets/nettbrett, håndterminaler, truckterminaler, printere, skannere – ja, det aller meste av digitale enheter!

SOTI MobiControl gjør mobilitet enkelt

SOTI MobiControl sikrer deg full kontroll over mobile enheter gjennom hele livsløpet – fra utrulling via bruk til avvikling. Løsningen håndterer alle aspekter ved mobilitet – du kan følge fysiske eiendeler, sikre drift av applikasjoner og innhold, i tillegg til å sikre data.

Les mer om SOTI MobiControl og hva løsningen kan gjøre for din bedrift.