ISO 22000 sertifisert og klar for nye høyder

Vi tar vårt og selvfølgelig kundenes produsentansvar på største alvor. Slik har det alltid vært, men nå kan vi stolt kunngjøre at vi fra 7. september 2021 er ISO 22000 sertifisert.

Sertifiseringen er for Lexit et viktig ledd i satsingen videre på en enda mer effektiv og fremtidsrettet etikettproduksjon. ISO 22000 sertifikatet beviser vår forpliktelse til å produsere etiketter på en lovlig og matsikker måte.

Definisjonen på hva primæremballasje er, har blitt tydeliggjort i den britiske standarden for matsikker produksjon, BRC. Etiketten er inkludert i begrepet primæremballasje, og inkluderes i risikovurderingen for emballasjematerialet/forpakningen.

Vi er sikre på at næringsmiddelindustrien setter pris på at deres leverandører ser utfordringene de står overfor. Lexit er klar til å hjelpe med å oppnå målet om alltid å levere forbrukersikre produkter.

En glad gjeng trykkere og selgere hos Lexit i Mølnlycke.


Les mer om våre etikettløsninger

Kontakt oss om etiketter