brannbil klargjort for oppdrag
Share on facebook
Share on linkedin

Gardermoen Brann & Redning: Lexit viser LexAssetControl

Lexit deltar på årets Brann & Redningsmesse, og vil vise frem Utstyrskontroll (LexAssetControl) og RFID. Oslo Brann og Redning er i dag brukere av løsningen, og har full kontroll på alt av utstyr til enhver tid. OBRE får varsler, rapporter og alt de trenger for å gjøre rutiner rundt utstyrshold så enkelt som mulig.

Det er ikke lett å holde oversikt over utstyr og verktøy som kjøpes inn og brukes daglig i bedriften. Spesielt ikke dersom det lånes ut til både ansatte, kunder og leverandører samt tas i bruk på ulike lokasjoner. Garantier gjelder under ulike vilkår og service-intervaller må opprettholdes. Uten et godt system, vil man raskt oppleve stort svinn, mindre effektivitet og økt risiko for feil og skader.

Vi har løsningen som gir deg full kontroll på alt utstyr samt varsling ved vedlikehold, avvikshåndtering, utlån og sporing.

Les mer om Utstyrskontroll/LexAssetControl

DIGITALISERING OG AUTOMATISERING I PRAKSIS
SPENNENDE UTSTILLING OG SESSIONS

LEXIT GROUP-MESSE
3. FEBRUAR 2022