mann holder i telefon på byggeplass

Hvordan rulle ut og drifte et stort antall mobile enheter og samtidig ha full oversikt?

Lexit leverer Operation Intelligence fra Honeywell, som erstatter brannslukking ved feilsituasjoner gjennom forebyggende tiltak og problemløsing i sanntid. Løsningen gir deg sentralisert utrulling av enheter, distribusjon av software, firmware og OS. Styr enhetene med forebyggende data-analyse og få fullstendig oversikt til enhver tid.

Den langsiktige verdien er uvurderlig og gir trygghet i form av et robust verktøy som holder orden på alt av mobile enheter samt dyptgående innsyn i og kontroll over bruk, batterier og nettverk. Operation Intelligence har integrasjon med Active Directory og annet administrasjonsverktøy.

Operation Intelligence forenkler rutiner og gir deg full oversikt over enhetene dine.