Hvordan gir du feltarbeidere ett enkelt kommunikasjonsverktøy for mobile løsninger?

Lexit leverer Smart Talk fra Honeywell, som løser dette med en enhetlig kommunikasjonsplattform som fokuserer på feltarbeiderne. Med denne løsningen får du sikre meldinger, VoIP (voice over internet protocol), videosamtale og push-to-talk – alt i ett program. Du vil oppnå færre brutte samtaler, høy grad av sikkerhet for taleanrop, bedre kundeservice og i tillegg enkel distribusjon og administrasjon. Gi kundene dine opplevelsen de fortjener med øyeblikkelig kommunikasjon til hele teamet.

Løsningen har et enkelt brukergrensesnitt med Support iOS, Android og Windows på både mobile og stasjonære enheter. Smart Talk har integrasjon mot ledende PBX-leverandører.

Smart Talk gir deg total oversikt over din kommunikasjonsplattform.