Pressemelding: Lexit investerer i nyeste teknologi innen digitaltrykk samt etterbehandling

Lexit Group, skandinavisk ledende innen avanserte etikett- og merkeløsninger, investerer igjen i banebrytende teknologi. En ny digital trykkpresse samt en effektiv frittstående etterbehandler, begge av høyeste kvalitet, styrker den digitale satsingen i Mølnlycke. Investeringen gir økt kapasitet og nye spennende muligheter for digitaltrykk samt rask og kostnadseffektiv etterbehandling.

I et marked som stadig forventer mer av både prosess og ferdig produkt, gir denne investeringen Lexit utvidede muligheter til å oppfylle både kundenes og våre egne høye krav til kvalitet samt kostnadseffektive og bærekraftige løsninger.

– Etter bare syv måneder i Lexit er det en glede for meg å oppleve selskapets raske beslutningsevne og profesjonalitet. Oppgraderingen i etikettproduksjonen sikrer at vi gjør fremskritt på mange nivåer, sier Maud Rahm, administrerende direktør i Lexit Group Sverige.

Lexit har i mange år vært en pionér innen ny og banebrytende teknologi, og dette har generert flere viktige investeringer de siste årene. Den nye investeringen følger i samme spor, og gir oss en solid posisjon i etikettbransjen – på alt fra enklere løsninger til etiketter med høy miljøprofil, som eksempelvis Lexits Linerless (også kalt sleeves).

Dagens marked er mer enn noen gang preget av raske teknologiforskyvninger og skiftende markedsforhold. Med dagens oppgradering av maskinparken står vi sterkere rustet til å møte utfordringer og høye krav, og samtidig vokse ytterligere i det skandinaviske etikettmarkedet.

Les mer om etiketter og emballasje
Les mer om selskapet

Kontaktinformasjon

For ytterligere kommentarer, vennligst kontakt Maud Rahm på tlf (+46) 72 252 88 83 / maud.rahm@lexit.se