Hyller med utstyr i en brannbil

Utstyrskontroll fra Lexit gir full kontroll på utstyret – se video

Det er ikke lett å holde oversikt over utstyr og verktøy som kjøpes inn og brukes i arbeidshverdagen. Spesielt ikke når det lånes ut til ansatte, kunder, eller leverandører, og tas i bruk på ulike lokasjoner. Garantier gjelder under ulike vilkår og service-intervaller må opprettholdes. Uten et godt system, vil man raskt oppleve stort svinn, mindre effektivitet og økt risiko for feil og skader. Heldigvis finnes det en løsning.


Med Utstyrskontroll fra Lexit får du:

  • Kostnadskontroll og mindre svinn
  • Rask og enkel rapportering av beholdning
  • Full oversikt over utstyr og tilhørende serviceavtaler med varsling

Våre løsninger bruker ny teknologi som hjelper deg med å holde kontroll på driftskritisk utstyr til enhver tid, og muligheten til å følge hele livsløpet til hver enkelt gjenstand/eiendel med varsling for vedlikehold, avvikshåndtering, utlån og sporing.

Vi hjelper i dag virksomheter innen både blålys, verft, industri, verksted, utleie og flere med å holde oversikt og kontroll på utstyret.

Les mer om utstyrskontroll

Se løsningen hos noen av våre kunder:
Oslo Brann- og redning
Myklebust Verft
Larsnes Mek.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat!