Share on facebook
Share on linkedin

Er du vår nye logistikkmedarbeider?

Lexit søker ryddig og strukturert logistikkmedarbeider. Du vil være med på å skape god varestruktur og flyt i vår logistikk med fokus på varemottak og ordreplukk. Lexit er i sterk vekst og vi søker deg som ønsker å være med på denne reisen.

Arbeidsoppgaver

• Varemottak, ordreplukking og pakking
• Varetelling
• Transportbestilling og planlegging
• Andre logistikkoppgaver
• Rydde/holde orden på lager

Ønskede kvalifikasjoner

• Yrkesskole / videregående skole
• Truckførerbevis
• Førerkort klasse B
• Erfaring fra lager og logistikk er en klar fordel, men ikke et krav
• Erfaring og interesse for bruk av data som arbeidsverktøy
• Ryddig i kommunikasjonen – både skriftlig og muntlig

Ønskede egenskaper

• Løsningsorientert – ser etter løsninger, mer enn problemer
• Tar selvstendig ansvar og initiativ
• HMS og kvalitetsfokusert
• Ryddig og strukturert
• Teknisk anlagt med interesse for å lære nye systemer

Vi tilbyr

• Utfordrende og viktige oppgaver i et selskap i vekst
• Gode utviklingsmuligheter
• Konkurransedyktige betingelser

Arbeidssted

Arbeidssted vil være på Lexits hovedkontor på Kløfta utenfor Oslo.

Stillingen rapporterer til avdelingsleder Teknisk i Lexits norske selskap.

Søknadsfrist

Søknadsfrist: 1. mai 2021

På grunn av stor pågang vil søknader behandles fortløpende.

Kontaktperson

Trond Are Halldén / Teknisk salgssjef Datafangst / trond.are.hallden@lexit.no / +47 902 49 636.

Se FINN-annonse

Om Lexit Group

Lexit Group er i sterk vekst på tvers av selskapets forretningsområder og skandinaviske lokasjoner og søker nå flere medarbeidere. Selskapet opererer innenfor to forretningsområder: Datafangst & Digitalisering og Etikett & Merkeløsninger. Våre løsninger er typisk en kombinasjon av industriell software, datafangst/mobility hardware, merking og sensorer (IOT/RFID), og service tilpasset bransje og bruksområde. Lexits kunder inkluderer sentrale aktører innen bl.a. næringsmiddelindustrien, logistikk & distribusjon, retail og proffbutikker, samferdsel og operativ offentlig virksomhet (helse, blålys, etc.).

Lexit er en ledende aktør i alle de skandinaviske markedene med i alt 6 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har 130 ansatte og omsetter for rundt 480 mNOK per år. Selskapet er eid av et investeringsfond sammen med ledelse og ansatte.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.