Laptop som viser skjermbilde

Nye nettsider får frem bredden av hva Lexit tilbyr

Vi har jobbet grundig med de nye nettsidene våre som nå publiseres. Hensikten er å etablere en struktur, et innhold og et design som bedre får frem helheten i løsningene vi tilbyr på tvers av fagområdene våre. Det skal gjøre det lettere å få innblikk i hvordan våre løsninger er satt sammen og hvordan vi kan bidra til å forenkle og effektivisere operative prosesser for våre kunder.

Vi presenterer Lexits løsninger under to overskrifter: (1) Datafangst & digitalisering og (2) Etiketter, emballasje & merkeløsninger.

Under Datafangst & digitalisering er beskrivelsene av hva vi tilbyr delt inn i applikasjonsområder, som for eksempel løsninger for Lager og Logistikk eller Retail, salg og service. Løsningene er satt sammen basert på vår kompetanse og erfaring innen industriell software, datafangst og enterprise mobility, print, IoT og RFID-løsninger samt POS-utstyr og selvbetjent kiosk.

Under Etiketter, emballasje & merkeløsninger ønsker vi å få frem at Lexit tilbyr alt en virksomhet trenger for effektiv merking: Etiketter og emballasje, merkeutrustning for produksjon og andre arbeidsprosesser og software for å støtte digital arbeidsflyt i etikettdesign og bestilling og styre merkingen i produksjonen. I tillegg har vi egne sider for vårt datterselskap Foptec, som tilbyr markedets beste softwareløsning for ingrediensberegninger og deklarasjonshåndtering.

Våre kundereferanser og kundecase er løftet frem for å illustrere hva vi kan bidra på. Vi har enormt mange gode og viktige kundehistorier som vi er stolte av å vise frem, og flere skal det bli!

Vi har også laget nye sider for å få frem hvordan det er å jobbe i selskapet og hva vi kan tilby nye ansatte. Lexit er i sterk vekst og hele tiden ute etter å tiltrekke nye flinke medarbeidere som kan bidra til å ta selskapet videre.

Dersom du sitter inne med kunnskap du mener vi kan dra nytte av eller ditt selskap har utfordringer som vi kan finne gode løsninger på, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Se alle våre aktuelt-saker