Laptop som viser skjermbilde
Share on facebook
Share on linkedin

Spennende jobb som Android utvikler

Liker du et faglig sterkt miljø hvor det er korte beslutningslinjer og frihet under ansvar? Et sted hvor du designer, utvikler og lager programvare hver dag? Hvor det er et lite og uformelt miljø hvor du er tilstede og blir sett og hørt? Liker du app utvikling og behersker native Android? Hvis du svarer ja på spørsmålene ovenfor foreslår vi at du søker på denne stillingen idag.

Lexit Group er i sterk vekst og vi søker deg som ønsker å være med på denne reisen. Du vil inngå i vårt utviklingsteam på Kløfta og lage løsninger til bedriftsmarkedet.

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle apper i Android native for håndterminaler, mobiltelefoner og nettbrett (kiosk).
 • App’ene vil kunne ha behov for å kommunisere med eksterne enheter som f.eks bankterminaler, strekkode- og rfid-lesere og iot enheter.
 • I noen tilfeller kan det være aktuelt å sette seg inn i nye enheter og integrere disse inn i løsningene.
 • Du vil utvikle både standardløsninger og kundetilpassede for profesjonelle brukere i bedriftsmarkedet.
 • Design, koding og testing vil være hovedfokuset, men stillingen vil også omfatte noe salgsstøtte og dokumentasjon ved behov.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Utvikling av mobile apper i Android
 • Kunnskap om Android plattform
 • Fordel å kjenne til reactive programmering (RxJava, Streams)
 • Fordel å kjenne til dependency injection (Dagger, Hilt)
 • Gjerne kunnskap om C#
 • Gjerne kunnskap om Xamarin
 • Gjerne kunnskap om iOS og utvikling på denne plattformen
 • Gjerne kunnskap om SQL spørringer og tabellstruktur.

Ønskede egenskaper

 • Positiv og fleksibel.
 • Evne til å jobbe både selvstendig og i team.
 • Du ønsker å delta både i prosjekterings- og implementeringsfasen.
 • Sulten på å lære deg ny teknologi.
 • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

Arbeidserfaring

Ønskelig med 1 til 2 års erfaring eller mer.

Vi tilbyr

 • Fast stilling.
 • Spennende og utfordrende oppgaver i et selskap i vekst.
 • Godt og uformelt arbeidsmiljø.
 • Konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted vil være i våre trivelige lokaler ved hovedkontoret på Kløfta utenfor Oslo.

Søknadsfrist

Snarest – vi behandler søknader fortløpende.

Kontaktpersoner

Harald Berntsen / Utviklingssjef / telefon 400 08 819.
Mikael Thorsgaard / Software salgssjef / telefon 474 52 665.


Om Lexit Group

forretningsområder: Datafangst og prosessdigitalisering og etiketter, emballasje og merkeløsninger. Lexits kunder inkluderer sentrale aktører innen bl.a. næringsmiddelindustrien, transport, logistikk og distribusjon, proffbutikker og retail, og offentlig sektor. Våre løsninger er typisk en kombinasjon av software, merking, hardware og service tilpasset bransje og bruksområde. Fagområder inkluderer blant annet RFID, datafangst, industriell IoT, device management, POS/retail og merkeløsninger.

Lexit er en ledende aktør i alle de skandinaviske markedene med i alt 6 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg kommer egen produksjon av etiketter i Sverige. Konsernet har 125 ansatte og omsetter for i overkant av 400 millioner NOK per år. Selskapet er eid av et investeringsfond sammen med ledelse og ansatte.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.