To mennesker prater sammen foran en skjerm på en messe
Share on facebook
Share on linkedin

Lexit Group-messen 2021 avlyst pga Covid-19

Som så mange andre så vi oss nødt til å avlyse den årlige fagmessen vår i 2021 pga smittevern i forhold til Covid-19. Alt vi har av nye og spennende løsninger som vi så gjerne skulle ha presentert, vil våre selgere informere om ved å ta kontakt med deg på et passende tidspunkt. Så får vi bare håpe at vi kan komme sterkere tilbake i 2022, uten Covid-19 og med massevis av spreke og banebrytende løsninger på programmet!

Kontakt oss gjerne dersom noe er uklart.

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.