En person som løsner en etikett ved siden av en eske og en håndterminal
Share on facebook
Share on linkedin

Zebra TC52x/TC57x: Tar brukervennlighet og produktivitet til nye høyder

Velger du Zebra TC52x/TC57x får du vår mest solgte og robuste håndholdte mobile datamaskin – og mer.

  • Mer avanserte funksjoner som setter brukeropplevelsen i en egen klasse og tar brukervennlighet og produktivitet til nye høyder.
  • Mer støtte for de nyeste mobil-innovasjonene – baner vei for nye applikasjoner f.eks. betalingsløsninger som gir mer verdi og overlegen fremtidssikring.
  • Flere mobilitets-DNA-verktøy som gjør enhetsadministrasjon, enhetsintegrasjon, applikasjonsutvikling og brukergrensesnitt enklere enn noensinne.
  • Bakover-kompatibilitet med TC52/TC57-tilbehør for en kostnadseffektiv oppgradering.
  • Den første enheten i sin klasse som tilbyr kraften til Android 10 – med sikkerhetsoppdateringer for å beskytte enheten hver dag den er i bruk.

Se alle våre aktuelt-saker

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.