Portrettbilde

Nært og smidig samarbeid | Messeprat med SAS

Med flest antall reisende til og fra Skandinavia er SAS en tungvekter innenfor flybransjen. Som en del av Star Alliance flyr de sine kunder til 1300 destinasjoner verden over. I sin daglige drift ser de til Lexit Group for flere av sine løsninger knyttet til både hardware og software produkter. På årets messe var de tilstede for å se på nye løsninger så vel som å se hva som rører seg i markedet.

Messedeltakelse og samarbeid

– Vi er interesserte i å se på fysiske enheter så vel som software-løsninger vi kan dra nytte av i vår hverdag. Spesielt er vi spente på å lære mer om Asset Control som jeg kan se for meg er noe vi kan benytte oss av i en eller annen sammenheng. Samtidig er det interessant å se hva andre leverandører hos Lexit Group kan tilby av løsninger slik at vi kan sammenligne dette med de avtalene vi allerede har i ulike deler av vårt selskap. Vi har tenkt å delta på flere ulike sessions i løpet av dagen for å få en innføring i nettopp dette, sier Just Holck IS/IT Site Manager i SAS.

SAS har til daglig et nært samarbeid med Lexit Group som de mener fungerer veldig bra:

– I SAS jobber vi i hovedsak med agil utvikling. Dette mener vi er en fordel da sluttmålet kan nås fortere ved at vi stadig tester og utvikler løsningen for raske tilbakemeldinger. I den sammenheng fungerer vårt samarbeid med Lexit Group veldig godt. Her får vi god og rask hjelp og vi kommer alltid frem til gode løsninger på våre problemstillinger. Det er veldig enkelt å få tak i hjelp om vi trenger det. Våre ønsker flytter seg meget fort mellom de ulike avdelingene hos Lexit Group, så vi får god og rask assistanse, sier Sören Fredriksson IT Project Manager i SAS.

Just Holck legger til:

– Et godt eksempel på dette er et prosjekt vi hadde knyttet til bagasje hvor Lexit Group fikk problemstillingen på en mandag og den ferdige løsningen ble sendt til København på torsdag samme uke. Dette viser på en god måte hvordan vi sammen kommer frem til hurtige og gode løsninger som vi drar nytte av i det daglige.

Dette leverer vi til SAS

Skreddersydd system for avvikshåndtering og mobil betalingsløsning for SAS, SAS Crew og SAS Ground Handling.

Se alle våre aktuelt-saker