En person som printer ut en etikett

LexCloudPrint: Skybasert printkø forenkler rutinene

Aldri har det vært enklere å håndtere etikettskriverne på lageret, i produksjonen eller på kontoret. Med LexCloudPrint, kan du enkelt sende dataene du ønsker å skrive ut fra ditt ERP system, WMS system eller andre systemer, så fletter vi det inn i et design tilpasset dine ønsker og din etikettprinter. Vi støtter alle kjente merkenavn, noe som gjør at du kan bruke ett og samme system for å håndtere alle etikettutskrifter i din organisasjon. Alt logges så du har full kontroll på resultatet av utskriftene.

Overvåking

Med LexCloudprint overvåker du etikettskriverne dine 24/7. Du ser om skriverne er online, hvilken firmware-versjon de kjører, hvilke printjobber som er kjørt og hvilke feilmeldinger de har og har hatt. Du kan også få varsel om en printjobb feiler eller en printer blir offline.

Les mer om hva LexCloudPrint kan gjøre for din bedrift.

Se alle våre aktuelt-saker