En person som printer ut en etikett
Share on facebook
Share on linkedin

LexCloudPrint: Skybasert printkø forenkler rutinene

Aldri har det vært enklere å håndtere etikettskriverne på lageret, i produksjonen eller på kontoret. Med LexCloudPrint, kan du enkelt sende dataene du ønsker å skrive ut fra ditt ERP system, WMS system eller andre systemer, så fletter vi det inn i et design tilpasset dine ønsker og din etikettprinter. Vi støtter alle kjente merkenavn, noe som gjør at du kan bruke ett og samme system for å håndtere alle etikettutskrifter i din organisasjon. Alt logges så du har full kontroll på resultatet av utskriftene.

Overvåking

Med LexCloudprint overvåker du etikettskriverne dine 24/7. Du ser om skriverne er online, hvilken firmware-versjon de kjører, hvilke printjobber som er kjørt og hvilke feilmeldinger de har og har hatt. Du kan også få varsel om en printjobb feiler eller en printer blir offline.

Les mer om hva LexCloudPrint kan gjøre for din bedrift.

Se alle våre aktuelt-saker

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.