Hyller med utstyr i en brannbil

LexAssetControl: Få full kontroll på utstyret i bedriften

LexAssetControl er et nettbasert utstyrskontrollsystem for bedrifter som ønsker å ha kontroll på hvor alt utstyr befinner seg gjennom hele livsløpet. Løsningen sørger også for at du har full kontroll på garantier og avtaledokumenter knyttet til din Asset. Med lokasjonsfiltrering kan du enkelt finne ut hvor utstyret er til en enhver tid.

Hurtig inn- og utsjekk

Det meste av utstyret i bedriften har en fast plass i dag. Prosjektor på møterom, verktøy på lageret eller bilen på parkeringsplassen. Dette utstyret skal i løpet av livsløpet flytte på seg, og med AssetControl kan du raskt og enkelt endre lokasjoner og hvem som bruker eiendelene. Du kan også knytte strekkoder eller RFID tags til eiendelene dine for en raskere håndtering dersom du sjekker inn/ut flere eiendeler på en gang – som ved verktøy utlån eller klær.

Knytte eiendeler mot produsenter, kunder eller leverandører

Du kan enkelt knytte dine eiendeler mot produsenten av produktet. Det vil si at du alltid kan se hvor du har kjøpt produktet, når dette ble kjøpt inn og til hvilken pris. Du kan også lagre garantipapirer, avtaler eller annen dokumentasjon direkte til leverandør og produsent.

Selvbetjening ved utlån av utstyr

Deling er noe som blir mer og mer vanlig. Hvorfor kjøpe eget når du kan låne?

Med LexAssetControl kan du ha full oversikt over eiendeler som lånes ut til kunder og ansatte. Utstyres registreres ut med strekkode av en ansatt, eller automatisk ved hjelp av selvbetjeningsskap eller RFID teknologi. Løsningen kan integreres med ditt forretningssystem så du kan få generert inventarliste og utlåns ordre sømløst mellom systemene.

Les mer om mulighetene ved utstyrskontroll og deling.

Se alle våre aktuelt-saker