Portrettbilde

En samarbeidspartner å stole på | Messeprat med Qsystems

Qsystems Retail leverer POS, ERP, datakasser og betalingsterminaler til sine kunder. For tiden er de inne i en omleggingsfase hvor de i større grad skal benytte seg av software-løsninger hvor nye programleverandører vil gi et større nedslagsfelt for deres produkter og løsninger. De har lenge hatt et godt samarbeid med Lexit Group som deres hovedleverandør av hardware produkter.

Messedeltakelse og samarbeid

Pål Erik Nilsen, som er daglig leder hos Qsystems, kunne fortelle at det var flere årsaker til at de valgte å delta på årets messe:

– På årets messe var vi interesserte i faglig påfyll og ikke minst det å kunne møte bransjekollegaer vi omgås i hverdagen. Vi er også interessert i det nye tilbudet med sessions som flere av våre medarbeidere skal få med seg i løpet av dagen. Dette virker som et veldig fint tilbud hvor vi kan gå i dybden på løsninger samtidig som det gir en god mulighet til å spørre spørsmål.

Qsystems har i flere år hatt et godt samarbeid med Lexit Group hvor det å kunne stole hundre prosent på hverandre står i sentrum:

– Lexit Group er vår hovedleverandør på alt som er av hardware. Herunder omfatter dette retur, service og support, leveranser og ett tett samarbeid rundt løsninger. Vi ser ikke på oss selv som en kunde av Lexit Group men heller som en samarbeidspartner hvor vi i fellesskap kommer frem til gode løsninger. Vi føler at Lexit Group er en leverandør vi kan stole på og som vil kunne hjelpe oss i den store omveltningsfasen vi nå er inne i. Her er målet at vi skal øke omfanget av løsninger hvilket gjør det ypperlig for oss å ha Lexit Group i ryggen med sitt brede sortiment.

Dette leverer vi til Qsystems Retail

Totalleverandør av POS hardware og håndterminaler til alle Qsystem sine kunder.

Se alle våre aktuelt-saker